تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/14 - 13:37
کد خبر: 518615

ناکامی پدافند هوایی ارتش اسرائیل در برابر پهپاد مقاومت

 ناکامی پدافند هوایی ارتش اسرائیل در برابر پهپاد مقاومت

کارشناسان نظامی معتقدند حملات پهپادی اخیر گروه‌های مقاومت از ضعف‌های امنیتی جدی در سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی حکایت دارد که نشان از ناکارآمدی وضعیت دفاع رژیم صهیونیستی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فایز الدویری کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک، گفت که رژیم صهیونیستی در بحث پیرامون پهپادی که از عراق پرتاب شده و بلندی‌های جولان اشغالی سوریه را هدف قرار داده است، بیشتر بر عدم به صدا درآمدن آژیرهای هشدار تمرکز دارد.

الدویری به الجزیره توضیح داد که رژیم صهیونیستی متقاعد است که «یک سیستم راداری دقیق دارد که باید هشدار بدهد»، وی در ادامه گفت «امنیت مطلق وجود ندارد».

وی علت عدم به صدا درآمدن آژیرها را فنی و مرتبط با امواج الکترومغناطیسی که توسط رادار ارسال می‌شود و با اجسام موجود در هوا برخورد می‌کند، عنوان کرد.

وی به پهپاد «یافا» که توسط جنبش انصارالله یمن پرتاب شد و به مرکز تل‌آویو رسید، اشاره کرد و پرسید: «آیا کرملین توسط پهپاد مورد حمله قرار نگرفت؟ و پیش از آن برج‌های تجارت جهانی و بخش چهارم وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چطور؟»

وی توضیح داد که ضعف‌های مشابه گاهی با عملیات‌های تشدید همراه هستند، یعنی زمانی که گروه‌های بزرگی از پهپادها ارسال می‌شوند که «بیش از توان پیگیری کنندگان هستند و آن‌ها نمی‌توانند در زمان مناسب تصمیم درست بگیرند».

الدویری افزود که پهپادهایی که در ارتفاع کم و با سرعت پایین پرواز می‌کنند، «می‌توانند ضعف‌های امنیتی در سیستم‌های دفاعی ایجاد کنند»، و عنوان کرد که «این ضعف‌ها می‌توانند در برخی کشورها تا ۸۰ درصد و در برخی دیگر تا ۳۰ درصد برسند».

این کارشناس نظامی به حمله موشکی اخیر ایران اشاره کرد و گفت که موشک‌هایی به پایگاه صهیونیستی در نقب اصابت کردند، اما رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فقط به بخش‌های تعمیرات اصابت کرده‌اند.

وی باور دارد که «اگر فرد کنترل کننده آن توانسته باشد مسیر آن را به سمت هدف نهایی هدایت کند و این پهپاد کشف نشده باشد» ضربه پهپادی موفق بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که دو سرباز در پی حمله پهپادی که از عراق به سمت شمال جولان اشغالی شلیک شده بود، کشته و ۲۵ نفر دیگر زخمی شدند که حال دو نفر از آن‌ها وخیم است.

رادیو ارتش این رژیم گفت که «سامانه‌های دفاع هوایی نتوانستند پهپاد عراقی را رصد کنند و آژیرهای هشدار فعال نشدند» و افزود: «عملیات گروه‌های شیعه عراقی برای اولین بار از زمان شروع جنگ موفق به وارد کردن تلفات شدند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارسال مقالات علمی تحریم شد
فیلم | لیلاز: مسئله اصلی آمریکا با ایران چیست؟
پاسخ سردارسیدمجید موسوی به زوج جوانی که حلقهٔ ازدواجشان را به رزمندگان هوافضای سپاه هدیه کردند
فیلم | تجهیزات نظامی مزدوران سعودی‌ـ‌اماراتی غنیمت جدید یمنی‌ها
پیشنهاد میانجی‌گری چین برای پایان جنگ آمریکا با ایران
پوتین: اروپا به چیزی که می‌خواست رسید!
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران: دیپلماسی باید اهرم قدرت میدان باشد، نه سوپاپ اطمینان واشنگتن!
سامورایی‌ها کره را درهم کوبیدند/ ایران - ژاپن؛ باز هم در فینال کلاسیک آسیا
کلاس‌های دانشگاه‌ها ترم جدید حضوری برگزار می‌شوند، مگر در شرایط خاص
کری‌خوانی ایشیکاوا برای تیم ملی والیبال ایران
پروژه جریان غربگرا درباره شهید رئیسی چیست؟ 
قوانین و مقررات اقتصادی باید با شرایط جنگی متناسب شوند
وحشت موسسه امنیتی اسرائیل از تغییر دکترین هسته‌ای ایران
مقام ارشد ایرانی: دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در فضایی آرام و سازنده برگزار شد
از سه شرط ایران برای حمایت از بریکس تا اعتراض سران به چند پارگی نظم جهانی +فیلم
معاملات بورس کالا از ۱۲۵ هزار میلیارد تومان عبور کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
هشدار نسبت به خطر سیلاب و ریزش سنگ در مازندران
یحیی سریع: به ۱۲۹ حمله هوایی دشمن سعودی طی ۴۸ ساعت، پاسخ می‌دهیم
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ قابل‌قبول نیست
عراقچی: همه اعضای بریکس بر تقویت ارزهای ملی تأکید دارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top