تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/14 - 18:23
کد خبر: 518660

رئیس سازمان فضایی خبر داد؛

ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو

ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو

رئیس سازمان فضایی ایران از ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو خبر داد و گفت: این پروژه با همکاری دانش بنیان‌ها انجام و نقطه عطف بزرگی در صنعت فضایی ایران محسوب می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسن سالاریه در مراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا که امروز با حضور ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، با اشاره به اینکه سازمان فضایی ایران در دهه ۸۰ تأسیس شد، اظهار کرد: در دهه ۸۰ ماهواره‌های ارتباطی و سنجشی با ساختار ساده ساخته می‌شد و هدف این بود که جرمی در مدار قرار بگیرد. در سال ۸۷ پرتاب ماهواره امید را در کشور شاهد بودیم و بعد از آن قرارداد ساخت ماهواره سنجشی با دانشگاه‌های علم و صنعت، شریف، امیرکبیر، مجموعه صاایران و … منعقد شد.

معاون وزیر ارتباطات افزود: امروز با گذشت ۲۰ سال از آغاز فعالیت سازمان فضایی ایران در جایگاهی قرار داریم که ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی می‌سازیم که دارای پیچیده‌ترین تکنولوژی‌ها و دقت تصویربرداری بالایی هستند. سال گذشته ماهواره پارس پرتاب شد و امسال نسخه به روزرسانی شده آن با دقت تصویربرداری بالاتر پرتاب خواهد شد.

سالاریه ورود بخش خصوصی به حوزه فضایی را اتفاقی مبارک توصیف کرد و گفت: این موضوع به معنای شتاب در ساخت ماهواره‌ها و افزایش تعداد ماهواره‌های ساخت ایران است.

وی با اعلام اینکه به زودی ماهواره سنجشی کوثر که ساخت مجموعه معاونت علمی و فناوری است پرتاب می‌شود افزود: همچنین در آینده نزدیک پرتاب منظومه iot را تحت عنوان منظومه شهید سلیمانی داریم.

سالاریه خاطرنشان کرد: موضوع مهم در بحث اقلیم و محیط زیست و مخابرات طبیعی این است که داده را باید از نقطه حادثه خیز به نقاط تصمیم گیر اتصال دهیم و در همین راستا بستر iot بسیار مهم است. اما بسیاری از مناطق جنگلی ما زیرساخت زمینی ندارند و در آن نقطه بستر ماهواره‌ای به کمک ما می‌آید.

وی با اعلام اینکه در آینده نزدیک پرتاب بلوک انتقالی مداری سامان را داریم، گفت: در واقع سه ماهواره سنجشی کوثر، ظفر ۲ و طلوع ۳ را در سال جاری پرتاب خواهیم کرد.

سالاریه گفت: همچنین ساخت اولین ماهواره که بتواند در مدار ژئو عملیات کند، تحت عنوان مناقصه پژوهشی ۳ دنبال می‌شود که با همکاری دانش بنیان‌ها انجام شده است و نقطه عطف بزرگی در صنعت فضایی ایران محسوب می‌شود.

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه پایگاه فضایی چابهار امسال اولین پرتاب خود را انجام می‌دهد، گفت: این پرتاب گام بزرگی در صنعت فضایی ایران محسوب می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حیدر العبادی:احتمال تجاوز اسرائیل به عراق وجود دارد
ماکرون خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد
محکومیت لژیونر والیبال ایران در کمیته انضباطی
اعتراض پرسپولیس به رای بیرانوند
جزئیات جدیدی از سرنوشت صفی الدین
زنان ایرانی طلا و جواهراتشان را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا کردند
آخرین خبرها از پرداخت سود سهام عدالت
لزوم به‌روزرسانی استانداردهای معیار مصرف انرژی
تعداد شاغلان معادن در حال بهره‌برداری چقدر است؟
ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو
حمل پیجر در پروازهای امارات ممنوع شد
جریان استعمار، علیه زبان و ادبیات فارسی
اول شدن در منطقه ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد!
تساوی پرسپولیس و چادرملو در نیمه اول
حقوق کارگران معدن متناسب با سختی کار باشد
عراقچی: پاسخ ما به هرگونه تجاوز اسرائیل شدیدتر خواهد بود
آخرین شرایط نماینده فوتبال زنان ایران پیش از لیگ قهرمانان آسیا
واکنش فدراسیون فوتبال به رای پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند
ارسال نتایج مصاحبه‌ بورس‌های دانشجویی به سازمان سنجش
محکومیت اقدام لیتوانی علیه سپاه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی
سفر هیات ایرانی به چین؛ گامی نوین در توسعه صنعت شیلات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top