تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/15 - 19:56
کد خبر: 518747

واکنش فرهاد مجیدی به بازگشت

واکنش فرهاد مجیدی به بازگشت

سرمربی سابق استقلال در گفت‌وگویی نسبت به خبرهای مرتبط با بازگشت‌اش به جمع آبی‌پوشان پایتخت واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مدیران باشگاه استقلال این روزها و بعد از پذیرش استعفای جواد نکونام، به دنبال انتخاب سرمربی جدید هستند و روز گذشته سهراب بختیاری‌زاده در قامت سرمربی موقت به جای نکونام روی نیمکت آبی‌ها حضور یافت که آبی‌ها با نتیجه 2 بر یک از سد هوادار تهران گذشتند. در روزهای گذشته، نام‌های مختلفی پیرامون نیمکت استقلال مطرح شده و یکی از چهره‌هایی که نامش به میان آمده، فرهاد مجیدی است؛ سرمربی سابق آبی‌پوشان پایتخت که در لیگ بیست‌ویکم قهرمانی تاریخی را همراه آبی‌ها تجربه کرد.

به گزارش فوتبال 360، مدیران باشگاه استقلال بارها تاکید داشته‌اند که جانشین جواد نکونام قرار است یک سرمربی خارجی باشد و در این میان حتی مذاکره با گزینه‌های داخلی را هم تکذیب کردند؛ هر چند که پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که این تکذیب‌های انجام‌شده، صحت ندارد و رایزنی‌هایی با فرهاد مجیدی انجام شده است. برای بررسی صحت‌وسقم بیشتر این خبر به سراغ سرمربی سابق استقلال رفتیم و در گفت‌وگویی با فرهاد مجیدی، او درباره مذاکرات انجام شده شفاف‌سازی کرده و توضیحات خود را ارائه کرد.

*اخباری درباره مذاکره استقلالی‌ها با شما مطرح شد و در ادامه، احمد شهریاری، رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد که قطعاً سرمربی جدید استقلال، خارجی است و مدیران باشگاه قصد داشتند تا خبر مذاکره با شما را تکذیب کنند. این ادعای جنجالی آن‌ها را تایید می‌کنید؟

بعد از بازی با پرسپولیس آقای فرشید سمیعی و احمد شهریاری تشریف آوردند دبی و به احترام اینکه به دبی آمدند، با آن‌ها به جلسه رفتم و اتفاقا جلسه ما 5-4 ساعت طول کشید و همان‌جا به آقای شهریاری اعلام کردم که چون دوست دارم در چند دوره مربیگری در دبی شرکت کنم و تجربه بیشتری در فوتبال امارات کسب کنم، شرایط حضور و بازگشت ندارم.

*پس قطعا در مقطع کنونی حضور شما در تیم استقلال منتفی است؟

برای من موجب افتخار است که سرمربی استقلال باشم و استقلال تیم بزرگی است و به آن‌ها گفتم که شرایط بازگشت ندارم. من دیدم که مطالبه هواداران استقلال سرمربی خارجی است و فکر می‌کنم هواداران این تیم لیاقت این را دارند که مربی بزرگ خارجی داشته باشند به خاطر اینکه تیم، یک تیم بزرگ در آسیا است و امیدوار هستم چه با سرمربی خارجی و داخلی نتایج خوبی بگیرند.

*فعلاً البته هنوز به نظر می‌رسد تکلیف سرمربی خارجی هم مشخص نشده و استقلال روز گذشته با هدایت سهراب بختیاری‌زاده به مصاف هوادار رفت.

ما جوان‌های بسیار خوبی داریم و به نظرم نه‌تنها سهراب بختیاری زاده، افرادی مانند مجتبی جباری، میلاد میداوودی، پیروز قربانی و سیاوش اکبرپور نفراتی هستند که چون با جو و فضای باشگاه استقلال آشنا هستند، خیلی می‌توانند کمک کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top