تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/15 - 23:14
کد خبر: 518767

توصیه ماکرون به نتانیاهو: اسرائیل با سلاح امن نمی‌شود

توصیه ماکرون به نتانیاهو: اسرائیل با سلاح امن نمی‌شود

یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه تلاش کرد تا یک واقعیت مهم را به نتانیاهو بفهماند و آن اینکه با سلاح نمی‌توان امنیت را برای اسرائیل فراهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه شامگاه امروز (یکشنبهشب) با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تلفنی به گفتگو پرداخت تا سوء برداشت‌ها که بین پاریس و تل‌آویو در رابطه با صادرات سلاح فرانسه به اسرائیل شکل گرفته زدوده شود.

رسانه‌های عبری زبان از جمله روزنامه یسرائیل هیوم هم در این رابطه به نقل از بیانیه دفتر نخست وزیری اسرائیل نوشت: نتانیاهو موضع اسرائیل را مجددا تکرار و اعلام کرد، همانطور که ایران حامی اصلی محور (مقاومت) است، اسرائیل هم انتظار دارد که دوستانش پشت سرش قرار بگیرند و با محدودیت آفرینی باعث تقویت محور شرارت ایرانی نشوند.

به زعم نخست وزیر اسرائیل: رفتارهای اسرائیل علیه حزب الله فرصتی واقعی را برای تغییر در لبنان به نفع ثبات و امنیت و صلح منطقه فراهم می‌کند.

در این بین شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از بیانیه کاخ الیزه خبر داد: ماکرون در این گفتگو (که صادقانه توصیف شد) خطاب به نتانیاهو گفت: محموله‌های سلاح و افزایش مدت زمان جنگ در غزه و توسعه آن به لبنان هرگز نمی‌تواند آن امنیتی را که اسرائیل به دنبال آن است، برایش فراهم کند.

ماکرون خطاب به نتانیاهو تاکید کرد: آتش بس فوری یک نیاز است: ما باید فورا تدابیر قاطعی را برای پیشبرد راه‌حل‌های سیاسی در پیش بگیریم چون این سیاست برای امنیت اسرائیل و تمام خاورمیانه ضروری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top