تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/16 - 10:06
کد خبر: 518790

پاکستان حمله به اتباع چینی را اقدامی علیه دوستی دو کشور دانست

 پاکستان حمله به اتباع چینی را اقدامی علیه دوستی دو کشور دانست

پاکستان انفجار تروریستی شب گذشته در کراچی که منجر به کشته شدن ۲ مهندس چینی شد را به شدت محکوم کرده و گفت: تحرکات تروریستی علیه اتباع چینی اقدامی علیه دوستی پایدار دو کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این کشور حمله تروریستی شب گذشته (یکشنبه) در نزدیکی فرودگاه بین المللی کراچی را که منجر به کشته شدن دو مهندس چینی و زخمی شدن یک نفر دیگر شد، به شدت محکوم کرد.

تازه‌ترین حمله علیه اتباع چینی در پاکستان درحالی صورت می گیرد ‌که نخست وزیر چین قرار است در هفته‌های آینده برای یک سفر رسمی و همچنین شرکت در نشست روسای دولت‌های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به اسلام‌آباد سفر ‌کند.

منابع خبری در پاکستان اعلام کردند که حمله به مهندسان چینی به صورت خودروی بمب‌گذاری شده صورت گرفته‌ و گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیخواه بلوچ مسئولیت آن را برعهده گرفته است.

روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه امروز خود افزود: این اقدام اسفناک تروریستی نه تنها حمله به پاکستان است بلکه علیه دوستی پایدار دو کشور به شمار می‌رود.

بر اساس این بیانیه، اسلام‌آباد مصمم به محاکمه عاملان و آمران این حمله بزدلانه از جمله گروه تجزیه طلب بلوچ است. نهادهای امنیتی و مجری قانون پاکستان نیز از هیچ تلاشی برای دستگیری این عناصر و تسهیل کنندگان آنها دریغ نمی کنند.

پاکستان به چین اطمینان داد که این اقدام وحشیانه بدون مجازات نخواهد ماند و به همکاری نزدیک با شرکای چینی خود علیه نیروهای تروریستی ادامه می دهد.

براساس این گزارش، سفارت چین در پاکستان نیز کشته شدن دو تبعه خود و زخمی شدن یک نفر دیگر از آنان را در انفجار تروریستی شب گذشته (یکشنبه) در نزدیکی فرودگاه کراچی تائید کرد و خواهان اقدامات جدی پاکستان برای تضمین امنیت شهروندان چینی و پروژه‌های آنان در این کشور شد.‌

تهدیدهای امنیتی علیه اتباع چینی در پاکستان همواره یک چالش در روابط دو کشور به شمار می‌رود. آخرین حمله به مهندسان چینی در اوایل فروردین امسال در ایالت خیبرپختونخوا اتفاق افتاد که پنج نفر از آنان‌ کشته شدند. مسئولیت این حمله را گروه تروریستی‌ تحریک طالبان پاکستان برعهده گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top