تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/16 - 10:39
کد خبر: 518809

تایید ادعای بیرانوند درباره پرداخت رشوه

تایید ادعای بیرانوند درباره پرداخت رشوه

بررسی‌ها از چند منبع مطلع نشان می‌دهد ادعای علیرضا بیرانوند در پرداخت رشوه دور از واقعیت نبوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماجرای علیرضا بیرانوند و باشگاه پرسپولیس هر روز ابعاد جدیدتری به خود می‌بیند. بعد از ماه‌ها انتظار کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال رای به محکومیت ۱۹.۵ میلیاردی دروازه‌بان سابق پرسپولیس و همینطور محرومیت ۴ ماهه اما تعلیقی این دروازه‌بان داد اما پرسپولیسی‌ها نسبت به این معترض هستند و معتقدند او باید چهار ماه از حضور در میادین فوتبال محروم شود.

در شرایطی که اهالی فوتبال در حال بررسی ابعاد حقوقی این رای بودند ناگهان یک مصاحبه عجیب از علیرضا بیرانوند بعد از دیدار تیمش برابر فولاد خوزستان درهای جدیدی به روی این پرونده باز کرد.

بیرانوند در مصاحبه خود مدعی شد که ۵ میلیارد تومان به برخی از اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به عنوان شیرینی (رشوه) پرداخت کرده که حالا این موضوع ابعاد جدیدی از این پرونده را باز کرده است.

براساس اطلاعاتی که از طریق دو منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس و خارج از این باشگاه به دست آمده، به نظر می‌رسد پای یک دلال مشهور در این پرونده باز است. او با پرداخت تعدادی سکه به برخی از ارکان مسئول وقت در باشگاه پرسپولیس آن‌ها را مجاب کرده که الحاقیه قرارداد علیرضا بیرانوند را تنظیم و برای امضا نزد رضا درویش ببرند. البته اطلاعات نشان می‌دهد که برخی از آن افراد بعد از افشای این موضوع از باشگاه پرسپولیس اخراج شده‌اند.

این در حالی است که مدیران باشگاه پرسپولیس هرگونه ارتباط با این ادعای بیرانوند در رابطه با دریافت رشوه را رد می‌کنند. حالا با این شرایط باید همه چیز را به کمیته‌های قضایی فدراسیون فوتبال سپرد تا اعضای این کمیته‌ها با بررسی ابعاد دقیق پرونده و ادعاهای موجود رای عادلانه‌ای نسبت به آن صادر و با خاطیان پرونده برخورد کند.

شاید فوتبال ایران بارها و بارها درگیر فسخ یک طرفه قراردادها چه به صورت موجه و چه غیرموجه شود اما اگر آلوده فساد این چنینی نظیر پرداخت رشوه شده باشد، سنگ رو سنگ بند نخواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top