تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/18 - 13:36
کد خبر: 519097

سپاه قدس به شایعات پایان داد

سپاه قدس به شایعات پایان داد

معاون روابط عمومی و تبلیغات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به برخی شایعات گفت: هیچ‌یک از مستشاران سپاه در عملیات شب گذشته رژیم صهیونیستی در سوریه شهید نشدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون روابط عمومی و تبلیغات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز چهارشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهار داشت: نیروهای مستشار سپاه در سوریه در سلامت کامل هستند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر شرایط با ثبات پایدار و هم‌افزایی میان مستشاران و اتاق فرماندهی جبهه مقاومت حاکم است.‌

معاون روابط عمومی نیروی قدس افزود: راهبرد نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در دوره عملیات طوفان‌الاقصی و ماه‌های اخیر بر سه پایه «ترور هدفمند»، «بمب‌باران هوایی مراکز و دفاتر مقاومت» و «ایجاد رعب و وحشت با عملیات روانی» استوار بوده است. رژیم صهیونی در این شرایط هم بازوهای مقاومت را مورد هدف قرار می‌دهد و هم پشتیبانان مقاومت را نشانه رفته تا قدرت آنها را کم کند.

وی تأکید کرد: هیچ یک از فرماندهان سپاه در ساختمانی که دیشب مورد هدف قرار دادند، حضور نداشتند. بنابراین مطالبی که در این خصوص مطرح می شود، شایعه است.

روند خبرسازی و جریان سازی تقلبی رژیم صهیونیستی بعد از عملیات وعده صادق ۲ سه برابر شده است

معاون روابط عمومی و تبلیغات نیروی قدس ادامه داد: روند خبرسازی و جریان‌سازی تقلبی رژیم بعد از «عملیات وعده صادق ۲» طبق رصد و پایش ما ۳ برابر شده است.

وی همچنین با اشاره به عملیات روانی صهیونیست‌ها در این شرایط به اصحاب رسانه توصیه کرد: نسبت به تلاش بنگاه‌های رسانه‌ای عبری و غربی برای تغییر محاسبات نخبگان و فضای اجتماعی منطقه و جهان اسلام مراقبت داشته باشند و پازل آن‌ها را در این خبرسازی‌ها تکمیل نکنند.

معاون روابط عمومی و تبلیغات نیروی قدس در مورد احتمال انجام اقدام دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و چگونگی پاسخ ایران، تأکید کرد: بانک اهداف و منابع ضربه‌پذیر رژیم صهیونیستی در اتاق فرماندهان مقاومت به‌روزرسانی و تجمیع شده و برنامه های متنوعی برای فازهای عملیاتی جدی‌تر علیه رژیم در دستور کار است.

وی تصریح کرد: مقاومت توان برجسته‌ای برای تغییر سطح جنگ از آسمان به زمین و دریا دارد و در صورت هرگونه تجاوز و تداوم ترور و خرابکاری، کریدورهای تجاری و ترانزیت کالا و انرژی می‌تواند دچار مخاطره و تهدید جدی قرار گیرد.

معاون روابط عمومی نیروی قدس اظهار داشت: سایه نفت بیش از ۱۰۰ دلار هم اینک بازارهای تجاری و صنایع جهان را تهدید می‌کند و قطعا مخاطرات جدی‌ را به دنبال خواهد داشت.

همچنین درخصوص نقش آمریکایی‌ها در حمایت از رژیم صهیونیستی گفت: در حال حاضر آمریکایی‌ها در پشتیبانی اطلاعاتی، لجستیکی و مالی در این جنگ حضور جدی دارند و در قبال هرگونه تجاوز و تشدید تخاصم رژیم مسئولیت مستقیم دارند و پاسخ رفتارهای تروریستی و خرابکارانه سرویس‌های امنیتی اسرائیل، می‌تواند به خطر افتادن منابع و منافع آمریکایی‌ها در منطقه باشد.

وی اظهارات چند روز پیش معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس در مورد وضعیت سردار قاآنی را تأیید، و تصریح کرد: به لطف الهی مشکلی در این زمینه نداریم و توضیحات معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس کاملا مورد تأیید است.

میانگین حملات حزب الله به بیش از ۱۵۰ مورد در روز رسیده است

معاون روابط عمومی نیروی قدس خاطرنشان کرد: بعد از عملیات کارآمد «وعده صادق ۲» روحیه و اراده رزم رزمندگان جبهه مقاومت به‌ویژه در حوزه فلسطین و لبنان مضاعف و دوچندان شده است به نحوی که الان میانگین حملات حزب‌الله به بیش از ۱۵۰ مورد در روز رسیده و عمق حملات هم از ۱۰۰ کیلومتر به نزدیک ۲۰۰ کیلومتر افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: این وضعیت در کل جبهه مقاومت به همین صورت است؛ به گونه‌ای که بعد از عملیات «وعده صادق ۲» از لحاظ عملیات و رزم سایر گروه‌های مقاومت هم شاهد افزایش دو برابری هستیم.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب یک ساختمان مسکونی را در محله شیخ سعد دمشق پایتخت سوریه با موشک هدف قرار داد، حدود ساعت ۲۰ و ۱۵ دقیقه سه‌شنبه شب (به وقت محلی)، دشمن صهیونیستی از سمت جولان اشغالی یک ساختمان مسکونی را با سه موشک در محله مسکونی «المزه» هدف قرار داد.

براساس آمار اولیه، در این جنایت هفت نفر از جمله چند کودک و زن به شهادت رسیدند و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ معادله سازی؛ شکل دهنده نظم نوین
تداوم ثبات در بازار ارز
متن نهایی ایران در حال بررسی است
دانشگاه تربیتی تمدن‌سازی
ادغام سوریه و عراق در یک پرونده؛ واشنگتن از دولت‌سازی به امنیت‌سازی روی آورده است
اقتصاد آلمان و گروه G۷ زیر ضربه تنگه هرمز
فیلم | دقایقی بی‌پرده با آن‌هایی که از تغییر پارادایم سخن می‌گویند...
فیلم | ملت ها چگونه فریب می خورند؟
ترامپ می‌گوید زمان برایش مهم نیست اما رای دهندگان برایشان مهم است
روانبخش: حمایت از لبنان، نوشدارو پس از مرگ سهراب نشود
با هشدار قاطع ایران، ترامپ عقب‌نشینی کرد/ چرا نتانیاهو فرمان حمله به بیروت داد؟
دختر نخبه‌ای که آمریکا به شهادت رساند
تاثیر ورزش سنگین پس از جراحی سرطان سینه
نقش زنان ایران در جنگ تحمیلی
مراکز مشاوره ازدواج روی ریل تحول عملیاتی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی در کاهش خطر چاقی زنان یائسه
نکاتی برای پاک کردن انواع لکه های فرش
ریدیزاین سایت چیست و چه زمان به آن نیاز داریم؟
راهنمای ۰ تا ۱۰۰ یدک خودرو در جاده‌های اصفهان
سلاح الله اکبر، رمز پیروزی بر مستکبران دوران
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره پاسخ موشکی ایران
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top