تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/21 - 10:47
کد خبر: 519279

شیوع بیماری‌های لثه در میانسالی

شیوع بیماری‌های لثه در میانسالی

یک متخصص و جراح بیماری‌های لثه، با اشاره به شیوع بیماری‌های لثه و پریودنتال در سنین میانسالی، به مهم‌ترین علل بروز این بیماری و راه‌های پیشگیری از آن پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نسرین اصفهانی زاده رئیس بیست و سومین کنگره بین المللی انجمن پریودنتولوژی ایران که از ۲۴ تا ۲۷ مهر ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، گفت: بیماری‌های لثه بعد از پوسیدگی دندانی شایع‌ترین بیماری است که در محیط دهان و دندان اتفاق می‌افتد. این بیماری در اکثریت موارد در سنین بالاتر از ۳۵ تا ۴۰ سالگی شایع است، اما می‌تواند در افراد جوان، حتی در بچه‌ها هم وجود داشته باشد.

وی افزود: خوشبختانه این بیماری به جز در موارد خاص که زمینه ژنتیکی و ارثی دارد قابل پیشگیری است و می‌توان با روش‌های مختلف پیشگیری از ایجاد آن جلوگیری و به درمان آن کمک کرد.

این فلوشیپ ایمپلنت‌های دندانی، مهم‌ترین علت بیماری‌های لثه را تجمع پلاک میکروبی در اطراف دندان به علت عدم رعایت صحیح مسواک زدن و نخ دندان عنوان کرد و گفت: عدم استفاده صحیح از روش‌های بهداشتی دهان و دندان که باعث تجمع پلاک میکروبی در اطراف دندان‌ها و لثه مجاور آنها می‌شود می‌تواند باعث التهاب لثه، خونریزی، بوی بد دهان، تشکیل پاکت‌های عفونی در اطراف دندان، تحلیل استخوان و در نهایت باعث لقی دندان، بد شکلی ظاهری دهان و از دست رفتن دندان‌ها شود.

استاد تمام بخش بیماری‌های لثه اظهار داشت: مهم‌ترین مشکلی که به واسطه بیماری‌های لثه می‌توان به آن اشاره کرد از دست رفتن دندان‌ها است که عملاً از لحاظ جسمی و روحی- روانی زندگی شخصی و اجتماعی فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

خوشبختانه در سالیان اخیر وارد شدن ایمپلنت‌های دندانی به رشته دندانپزشکی تحول بزرگی در جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته و بی دندانی ایجاد کرده و به این ترتیب می‌توان ظاهری زیبا و جویدن درست را به بیمار هدیه داد و از این طریق سلامت جسمی و روحی بیمار را فراهم نمود.

اصفهانی زاده ادامه داد: که ارتباط بیماری لثه با بیماری‌های سیستمیک مثل بیماری‌های قلب و عروق، ریوی، سکته مغزی و بخصوص بیماری شایع دیابت ثابت شده است و از طریق درمان عفونت‌های لثه و بافت‌های اطراف آن می‌توان از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کرده و حتی به کنترل دیابت و قند بیمار کمک کنیم.

وی، هدف از برگزاری بیست و سومین کنگره بین المللی انجمن پریودنتولوژی ایران را آشنا کردن همکاران متخصص، دندانپزشکان عمومی، دستیاران و دانشجویان با روش‌های جدید جراحی لثه و پریودنتال، تکنیک‌های درست جایگذاری ایمپلنت، بازسازی استخوان، روش‌های درمان تحلیل لثه، کاربرد لیزر و روش‌های دیجیتال در جایگذاری ایمپلنت عنوان کرد و گفت: این کنگره دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی است و بیش از ۵۰ سخنرانی به همراه کارگاه‌های عملی و جراحی‌های زنده مختلف است. همچنین در کنار این کنگره نمایشگاهی با جدیدترین محصولات، وسایل و مواد جدید در رشته دندانپزشکی، پریودنتولوژی و ایمپلنت دندانی جهت ارائه به همکاران برگزار می‌شود.

اصفهانی زاده خاطر نشان کرد: از تمام متخصصین، دندانپزشکان عمومی و دانشجویان دعوت می‌کنیم با شرکت در این کنگره و استفاده از مطالب علمی آموزنده و کارگاه‌های عملی و جراحی‌های زنده‌ای که در این کنگره ارائه می‌شود با روش‌های درمانی صحیح و تکنیک‌های جدید متخصص بیماری‌های دهان و دندان مطرح کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
قتل در تاریکی؛ روایت جدید دانشگاه تهران
دیدار سرلشکر سلامی با جمعی از نخبگان علمی کشور
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
فعالیت سامانه بارشی جدید در ۲۶ استان
فردا در مجلس پاسخگوی سؤالات نمایندگان خواهم بود
می‌خواهیم فردا بهترین روز ما باشد
زاکانی: ساخت سه ورزشگاه جدید در دستور کار است
بازیکنان استقلال مرد روزهای سخت هستند
سفارت جمهوری آذربایجان در دمشق بازگشایی شد
«وعده صادق ۳» به موقعش انجام خواهد شد
ثبت اطلاعات گردشگرانی که خدمات سلامت دریافت می کنند
پیروزی هاشمی و مبارزه چهار بوکسور ایران در تورنمنت روسیه
عالیشاه رکورد پروین را شکست + عکس
امارات میزبانی امن برای جنایتکاران صهیونیست
همه دنیا قدرت النصر را می‌دانند؛ مستحق شعارها نبودیم
چیزی جز عذرخواهی ندارم
دیدار پرسپولیس - النصر به روایت آمار
دو انتصاب در وزارت علوم
رد ادعاها درباره ارسال محموله نظامی از سوی ایران به یمن
افزایش خطر ورود فلج اطفال به کشور
هشدار ترامپ درباره پاسخ اتحادیه اروپا به تعرفه‌های آمریکا
قتل در تاریکی؛ روایت جدید دانشگاه تهران
دیدار سرلشکر سلامی با جمعی از نخبگان علمی کشور
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
دو انتصاب در وزارت علوم
آخرین تغییرات احتمالی در کنکور سراسری
اینفوگرافیک| نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد
بررسی جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران در کمیسیون آموزش مجلس
تشکیل کمیته بررسی خودکشی دانشجویان و دستیاران پزشکی ابلاغ شد
رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه
کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
پدر امیر محمد خالقی: ما سیاسی نیستیم/ فقط خواستار مجازات قاتلان هستیم
نامه مهم وزیر علوم به وزیر کشور و سردار رادان
عوامل مربوط به حادثه منجر به فوت دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
برگزاری جشن ۹۰ سالگی دانشگاه تهران لغو شد
۹۴ درصد ازدواج‌های دانشجویی دانشگاهیان سراسر کشور پایدار است
تاکید وزیرعلوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top