تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/21 - 16:54
کد خبر: 519355

شکست طرح ژنرال‌ها

شکست طرح ژنرال‌ها

رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی با اشاره به درجا زدن ارتش اشغالگر در جنگ غزه بعد از یک سال، اعلام کردند که استواری و پایداری مردم غزه، مانع اجرای طرح موسوم به «طرح ژنرال‌های اسرائیل» با هدف آوارگی ساکنان شمال غزه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در حالی که یک ماه قبل رسانه‌های رژیم صهیونیستی از طرح ژنرال‌ها و فرماندهان سابق ارتش رژیم صهیونیستی برای آواره کردن ساکنان شمال نوار غزه و تخلیه این منطقه خبر داده و اعلام کرده بودند که طبق این طرح، قرار است 300 هزار نفر از ساکنان شمال غزه به مناطق جنوبی این باریکه منتقل شوند، رسانه‌های صهیونیستی امروز از شکست این طرح در مراحل اولیه خود خبر دادند.

ناکامی نتانیاهو در غزه بعد از یک سال

روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در این زمینه با انتشار گزارشی اعلام کرد که استواری فلسطینی‌ها در جبالیا واقع در شمال غزه، اولین تجربه عملی طرح ژنرال‌های اسرائیل را ناکام گذاشت و این مردم به دستورات ارتش اسرائیل برای تخلیه مناطق شمالی غزه پاسخ منفی دادند.

با گذشت یک سال از جنگ نسل کشی که رژیم صهیونیستی با حمایت مطلق آمریکا علیه نوار غزه به راه انداخته، مشخص شد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر برنامه قابل اجرایی برای پایان دادن به جنگ و مدیریت نوار غزه در اختیار ندارد.

صحبت‌های زیادی درباره طرح‌های متعدد رژیم صهیونیستی برای مدیریت نوار غزه مطرح می‌شود، اما همه شواهد حاکی از آن است که در نهایت طرح اساسی مقاومت در غزه اجرا خواهد شد و مدیریت این باریکه به دست خود فلسطینی‌هاست.

رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر 2023 جنگ ویرانگری علیه غزه به راه انداخت که در بحبوحه ویرانی عظیم و بحران بزرگ قحطی که جان ده‌ها کودک را گرفت، منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از 140 هزار فلسطینی شده است که اغلب آنها زن و کودک هستند. همچنین بیش از 10 هزار نفر هنوز مفقودند و بحران گرسنگی هر روز منجر به مرگ تعداد بیشتری از کودکان می‌شود.

طرح شوم ژنرال‌های اسرائیل برای آوارگی مردم غزه

در 7 اکتبر 2024 مصادف با یک سالگی جنگ غزه، ارتش صهیونیستی شروع به آغاز عملیاتی با هدف اجرای طرح خود برای آوارگی ساکنان شمال نوار غزه در شهرهای بیت حانون، جبالیا و بیت لاهیا کرد. رسانه‌های رژیم صهیونیستی این طرح را طرح ژنرال‌ها معرفی کرده‌اند. طرح ژنرال‌ها در 4 سپتامبر گذشته توسط وب سایت عبری وای نت منتشر و مشخص شد که هدف از این طرح، تبدیل کل منطقه شمال غزه به یک منطقه بسته نظامی است.

به گزارش این رسانه صهیونیستی، این طرح توسط ژنرال‌های سابق ارتش اسرائیل تهیه شده که طبق آن قرار بود ظرف چند هفته، ساکنان شمال غزه از این منطقه خارج شوند و بین تسلیم شدن یا مرگ، یک گزینه را انتخاب کنند.

سلسله طرح‌های ناکام صهیونیست‌ها علیه غزه

شبکه کان رژیم صهیونیستی هم در ماه ژانویه از یک طرح ارتش این رژیم برای تجزیه نوار غزه و تقسیم آن به مناطق مختلف تحت کنترل قبایل فلسطینی خبر داد که این طرح هم با مقاومت قبایل غزه ناکام ماند.

نتانیاهو در ژوئن گذشته اعتراف کرد که برای اجرای این طرح، با چالش‌های زیادی روبرو بوده است و حماس اجازه نداد که ارتش اسرائیل با قبایل غزه ارتباط برقرار کند. این سخنان نتانیاهو در حالی است که سران قبایل مختلف غزه بارها تاکید کرده‌اند همه فلسطینی‌ها در برابر توطئه‌های دشمن صهیونیستی متحد هستند و هرگز اجازه اجرای هیچ طرح شومی علیه مردم و مقاومت در غزه را نمی‌دهند.

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا هم در ماه مه گذشته از یکی دیگر از طرح‌های توطئه آمیز رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کرد که مقامات اسرائیلی طرحی را برای غزه بعد از جنگ ترسیم کرده‌اند که طی آن اسرائیل پیشنهاد می‌دهد، آمریکا در کنار کشورهای عربی بر مدیریت نوار غزه نظارت داشته باشند.

قدیمی‌ترین طرح نتانیاهو از زمان آغاز جنگ علیه غزه که در 23 فوریه فاش شد، طرح خلع سلاح غزه، بستن گذرگاه مرزی این باریکه با مصر و مدیریت غزه توسط عناصر محلی که هیچگونه وابستگی به مقاومت نداشته باشند، بدون ایجاد کشور مستقل فلسطین، بود.

پیش از آن هم طرحی در رسانه‌ها منتشر شد که مورد پذیرش آمریکا قرار گرفته بود. طبق گزارش واشنگتن پست، قرار بود بر اساس این طرح، حکومت نوار غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین واگذار شود اما نتانیاهو با این طرح مخالف بود.

مردم غزه باز هم صهیونیست‌ها را نقره‌داغ کردند

امروز هم روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در گزارشی اعلام کرد که پایداری فلسطینی‌ها در جبالیا و رد دستورات ارتش اسرائیل برای تخلیه این منطقه، اجرای طرح موسوم به طرح ژنرال‌ها را ناکام گذاشت. این مقاومت فلسطینی‌ها موجب شد تا فرماندهی ارتش اسرائیل در غزه بفهمد که این عملیات بر خلاف عملیات‌های قبلی که از 1 تا 3 هفته طول می‌کشید، زمان بیشتری می‌برد و می‌تواند به ماه‌ها برسد.

اما انتقادات محافل عبری به برنامه‌های نتانیاهو درباره غزه، بر این واقعیت متمرکز شده که این برنامه‌ها اصلاً برنامه نیستند؛ زیرا قابلیت اجرایی ندارند و اساساً مشخص نیست که قرار است چه کسی غزه را مدیریت کند.

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی وابسته به دانشگاه تل‌آویو اعلام کرد که در واقع هیچ طرحی از جانب اسرائیل برای اداره غزه بعد از جنگ وجود ندارد. کابینه اسرائیل تاکنون در آزادسازی 101 اسیر اسرائیلی از غزه و یا تدوین هرگونه استراتژی برای پایان جنگ و همچنین مدیریت غزه بعد از جنگ با مشکل مواجه بوده است.

از 23 سپتامبر گذشته ارتش صهیونیستی دامنه جنگ نسل کشی خود علیه غزه را گسترش داده و این جنگ را به لبنان کشاند و حملات شدیدی به تعدادی از مناطق این کشور از جمله بیروت انجام می‌دهد و به هیچ یک از قطعنامه‌های سازمان ملل توجهی ندارد.

در این زمینه مجله آمریکایی پولیتیکو با اشاره به گرفتاری ارتش رژیم صهیونیستی در یک جنگ فرسایشی در چند جبهه، گزارش داد که برنامه‌های پیشنهادی نتانیاهو اغلب، نقش ارتش اسرائیل در غزه در دراز مدت را نادیده می‌گیرد.

«هیلر زمیل» کارشناس انگلیسی در مرکز مطالعات امنیتی در موسسه سلطنتی خدمات یونایتد در لندن اعلام کرد که اسرائیل همچنان از بررسی پیشنهادهای دیگر برای آینده غزه امتناع می‌ورزد و اجازه اجرای هیچ طرح منطقی را نمی‌دهد.

در میان این طرح‌های ناکام نتانیاهو و رژیم صهیونیستی برای غزه، بسیاری از کارشناسان معتقدند که این جنگ تبدیل به کابوسی برای ارتش اسرائیل شده؛ جایی که این ارتش خسارات سنگینی را تحمل کرده و تاکتیک‌های حماس آسیب‌های شدیدی به اسرائیل وارد کرد.

یک سال جنگ اسرائیل برای هیچ

«آندریاس کریگ» تحلیلگر انگلیسی متخصص در امور منطقه در این زمینه اظهار داشت: اسرائیل برعکس آنچه  تصور می‌کرد، اکنون می‌بیند که فلسطینی‌ها بعد از تحمل 12 ماه عذاب و سختی در غزه بیش از پیش به ایدئولوژی مقاومت پایبند هستند. این در حالی است که حماس قدرت نظامی خود را نیز همچنان حفظ کرده و شبکه تونلی آن همچنان بزرگترین مرکز ثقل نظامی در غزه است و اسرائیل قادر به نابود کردن مقاومت و پایان دادن به حمایت مردم غزه از آن نیست.

از طرف دیگر رسانه‌های آمریکایی و عبری گزارش می‌دهند که بعد از عقب نشینی ارتش اسرائیل از محورهای مختلف نوار غزه، حماس سیطره بر بسیاری از این مناطق را پس گرفته است.

در این زمینه روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از فرمانده سابق لشکر غزه ارتش صهیونیستی گزارش داد که حماس 15 دقیقه بعد از عقب نشینی نیروهای اسرائیلی، سیطره بر شهرها را در سراسر غزه پس گرفت.

این ژنرال صهیونیست گفت که حماس با وجود تحمل فشارهای سنگین، سیطره خود را بر نوار غزه همچنان حفظ کرده و متاسفانه صحنه‌ای که می‌بینیم، پیروزی حماس و باخت اسرائیل است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
پیش بینی حضور ۱۵ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان
نقش یک ویدئو در تساوی ایران با بلژیک/ نسل باتجربه در انتظار اتفاق بزرگ
مسیرهای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد و تهران
تیم هاکی روی یخ بانوان ایران نایب قهرمانی جام آسیایی روسیه شد
بازخوانی تاریخ کربلا؛ سفری به عمق واقعه عاشورا
علی‌اکبر(ع)؛ الگویی ماندگار برای تربیت دینی و ولایت‌مداری جوانان
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
همدستی متا با اسرائیل در سانسور محتوای جنگ علیه ایران
تعطیلی ۱۳ و ۱۴ تیر استان تهران و ۱۵ تیر کل کشور جهت تشییع امام شهید
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
فیلم | وجدانی همت: باید این مقاومت و سلحشوری را به نسل بعدی منتقل کنیم
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مکتب عاشورا برای مرثیه و مویه نیست
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
بسیج دانشجویی امیرکبیر: نمایندگان خود را به تراز ملت مبعوث برسانند/ در مقابل به توپ بستن مجلس ساکت ننشینید
مذاکرات زیر شبح تهدید ساده‌لوحانه است
تا شکست کامل آمریکا و صهیونیست‌ها، وحدت و مقاومت ادامه دارد
از امروز خیابان کمیته نظارت برمذاکرات است +عکس
تشکل‌های دانشجویی یزد: تفاهم اسلام‌آباد در پشت پرده شکل گرفت/نمایندگان نیز بی‌اطلاع بودند
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
امکان برگزاری امتحانات در شهر محل سکونت دانشجویان فراهم شد
مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشجویان علوم پزشکی تمدید شد
اعزام ۷۱ پژوهشگر ایرانی به مراکز علمی برتر چین
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
زمان مصاحبه‌های آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تغییر کرد
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم دانشگاه خواجه نصیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top