تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/25 - 12:19
کد خبر: 519814

«جنبش بایکوت اسرائیل» مانع حرکت کشتی حامل مواد منفجره به سمت اراضی اشغالی شد

«جنبش بایکوت اسرائیل» مانع حرکت کشتی حامل مواد منفجره به سمت اراضی اشغالی شد

جنبش انزوا، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل (BDS) که هدف آن تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی است، مانع حرکت یک کشتی حامل مواد منفجره به سمت اراضی اشغالی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دولت مالت از ورود کشتی «کاترین» به آب‌های این کشور جلوگیری کرد. کشتی با پرچم پرتغال حامل هشت کانتینر مواد منفجره بود که در ساخت بمب‌های انفجاری قوی استفاده می‌شد. این کشتی با هدف حمایت از نسل کشی ۲.۳ میلیون فلسطینی در نوار محاصره شده غزه، از ویتنام حرکت کرد و به سمت اراضی اشغالی رفت.

طبق گزارش عربی۲۱، پیش از این، دولت پرتغال پس از تحقیقاتی که تحت تأثیر فشارهای مردمی و اتحادیه‌های کارگری انجام شد، از این کشتی خواست پرچمش را بردارد. این کشتی همچنین نتوانست در کشورهای جنوب آفریقا مانند نامیبیا و آنگولا پهلو بگیرد و این کشورها از دادن مجوز ورود به بنادر خود به آن خودداری کردند.

به گفته جنبش بایکوت اسرائیل (BDS)، کشتی کاترین در نتیجه فشار مداوم فعالان، اتحادیه‌ها و جنبش‌های مردمی از چندین کشور از جمله مالزی، مونته نگرو و اسلوونی، نتوانست در هیچ بندری پهلو بگیرد. اسلوونی کمپین‌های مختلفی را برای ایجاد مانع در مسیر کشتی راه اندازی کرد.

سپتامبر گذشته، مرکز حمایت حقوقی اروپا (ELSC) یک اخطار قانونی به دولت پرتغال ارسال کرد و بر اساس دلایل قانونی مرتبط با جلوگیری از همدستی تحت کنوانسیون ممانعت و مجازات جنایت نسل کشی خواستار برداشتن پرچم پرتغال از کشتی کاترین شد.

«فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین از دولت پرتغال خواست تا در مورد این کشتی تحقیق کند.

وی بر تعهد قانونی کشورها برای تحریم نظامی رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت که کوتاهی در این مساله ممکن است نقض کنوانسیون نسل کشی محسوب شود.

آلبانیز افزود: هرگونه انتقال تجهیزات نظامی به اسرائیل به منزله نقض کنوانسیون نسل کشی و قطعنامه شورای حقوق بشر مبنی بر ممنوعیت انتقال اسلحه به اسرائیل است.

جنبش بایکوت، سلب سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل (BDS) از فعالیت خستگی ناپذیر شرکای خود در کمپین «کشتی را متوقف کنید» در مالت، پرتغال و در سراسر جهان و همه کسانی که به فراخوان این جنبش پاسخ دادند، از نامیبیا تا مونته نگرو و از آنگولا تا مالزی قدردانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top