تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/25 - 15:15
کد خبر: 519841

تیم ملی فوتسال در انتظار یک تغییر بزرگ؛ اصولی منتظر استعفای شمسایی است!

رئیس کمیته فوتسال به دنبال برکناری سرمربی تیم ملی است، اما برای این مهم باید منتظر تصمیم وحید شمسایی باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تیم ملی فوتسال ایران در جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان و در مرحله یک هشتم نهایی مقابل مراکش شکست خورد تا وداع زودهنگامی با این رقابت‌ها داشته باشد. تیم ایران در دوره گذشته توانسته بود خود را به یک چهارم برساند و در سال ۲۰۱۶ نیز عنوان سوم جهان را به دست آورده بود. نتیجه شاگردان وحید شمسایی در این دوره باعث شد تا بسیاری از اهالی فوتسال به آن منتقد باشند.

چند هفته پس از پایان جام جهانی، فدراسیون فوتبال جلسه‌ای فنی در خصوص نتایج تیم ملی تحت هدایت شمسایی برگزار کرد که در آن برخی از پیشکسوتان فوتسال نیز حضور داشتند. در این جلسه احسان اصولی رئیس کمیته فوتسال، اقدامات خود را در خصوص آماده‌سازی تیم ایران برای جام جهانی شرح داد و به نحوی اعلام کرد که کم‌کاری در این زمینه صورت نگرفته است.

با این حساب، اصولی بار نتایج بد تیم ملی را بر گردن شمسایی انداخت و خود را در این خصوص مقصر ندانست.

تیم ملی فوتسال در انتظار یک تغییر بزرگ؛ اصولی منتظر استعفای شمسایی است!

شمسایی نیز در آن جلسه توضیحاتی ارائه داد تا کار به جلسات خصوصی‌تری بکشد. چند روز بعد جلسه‌ فنی دیگری در فدراسیون برگزار شد که در آن مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، مجید جلالی عضو کمیته فنی و اصولی نیز حضور داشتند. شمسایی نیز در این جلسه حضور پیدا کرد و صحبت‌ها در خصوص نتایج تیم ملی به صورت مفصل‌تری ارائه شد.

اصولی به عنوان رئیس کمیته فوتسال به شدت به دنبال جدایی وحید شمسایی از تیم ملی است، اما قرارداد سرمربی تیم ملی باعث شده تا این اتفاق رخ ندهد. اصولی می‌داند که در صورت برکناری شمسایی باید قرارداد این مربی را تمام و کمال بپردازد. رئیس کمیته فوتسال پیش از جام جهانی نیز رابطه خیلی خوبی با شمسایی نداشت و بارها در جلسات خصوصی با اهالی فوتسال، از سرمربی تیم ملی گلایه کرده است.

تیم ملی فوتسال در انتظار یک تغییر بزرگ؛ اصولی منتظر استعفای شمسایی است!

رئیس کمیته فوتسال برای جدایی شمسایی از تیم ملی، منتظر استعفای او بوده و به نظر می‌رسد ایده دیگری برای این کار نداشته باشد. وحید شمسایی نیز قصد استعفا ندارد و منتظر تصمیم فدراسیون‌نشینان برای آینده خود است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top