تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/28 - 10:57
کد خبر: 520063

نظام بانکداری اسلامی مقدمه دلارزدایی و عدالت محوری است

نظام بانکداری اسلامی مقدمه دلارزدایی و عدالت محوری است

علی‌اصغر ولایتی در معرفی بانکداری اسلامی گفت: بانکداری اسلامی مبتنی بر اصول دین مبین اسلام است، زیرا این اصول با معاملات تجاری نیز مرتبط است باید گفت اصول بانکداری اسلامی برگرفته از قرآن کریم و روایات و احادیث اهل بیت علیهم السلام است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام علی اصغر ولایتی مسئول امور فرهنگی اجتماعی وزارت اقتصاد در همایش ملی لاله های سرخ سپهر گفت: به فرموده مقام معظم رهبری در شرایط کنونی کشور، اولویت اصلی ما باید مسئله اقتصاد باشد البته این موضوع به معنای نادیده گرفتن سرفصل‌های دیگری همچون علم و فرهنگ نیست، ولی اولویت باید اقتصاد باشد باهمراهی پیوست فرهنگی چون باید به اقتصاد رنگ و بوی فرهنگی داد. پیوست فرهنگی برای اقتصاد حکم روح بر جسم دارد تا نتیجه بخش و عدالت محور باشد و به نفع عموم مردم و مایه رشد همه قشرها شود.

ولایتی در معرفی بانکداری اسلامی گفت: بانکداری اسلامی مبتنی بر اصول دین مبین اسلام است، زیرا این اصول با معاملات تجاری نیز مرتبط است باید گفت اصول بانکداری اسلامی برگرفته از قرآن کریم و روایات و احادیث اهلبیت علیهم السلام است. تمام معاملات باید با شریعت، قوانین حقوقی اسلام بر اساس آموزه‌های قرآن مطابقت داشته باشد و قواعد فقه المعاملات بر آن پیاده شود.

ولایتی در همایش لاله های سرخ سپهر ضمن قدردانی از تلاش شورای فقهی بانک مرکزی به مقوله فرهنگ پرداخت و گفت: در بانک ها باید فرهنگ قرض الحسنه و عقود اسلامی توسعه پیدا کند و امیدواریم مدیران در نظام اسلامی با مجاهدت و اعتقاد راسخ دینی روال رایج را در بانک ها تغییر بدهند و زمینه توسعه بانکداری اسلامی را با طراحی طرح های موفق فراهم کنند.

ولایتی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر منطقه به دشمنان جبهه مقاومت گفت: ملت ما قوی و مقاوم اند و پیرو رهبر حکیم خود هستند. و با صدای بلند اعلام می کنیم ما را از جنگ و جهاد نترسانید ما پیرو مکتب متعالی امام حسین علیه‌السلام و فرهنگ عاشورا هستیم ، و با رهبری و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و هوشمندی مردم و آمادگی کامل مقامات نظامی و سیاسی کشور با قدرت بازدارنده بالا عمل می کنیم و همه بدانند حمایت ما از جبهه مقاومت و ملت های آزاده ، سیاسی،مقطعی و تاکتیکی نیست بلکه این امر مهم دستور قرآن و تکلیف اسلامی و انسانی ماست.

ولایتی در پایان گفت شهدا مایه افتخار و نماد فداکاری و کار جهادی هستند و امروز فرزندان و وارثان این قشر شریف باید تجلی بخش این فرهنگ در ادامه راه پدران شهیدشان باشند. همکاران ما در این سازمان اقتصادی مکلفند احترام شهدا و فرزندان شان در سازمان داشته باشند و فرزندان شهدا و ایثارگران هم باید در کار ، تخصص ،تعهد ، اخلاق و معنویت در بانک همواره الگو و اولین در بین همکاران باشند و بوی شهدا در کار و اخلاق از ایشان استشمام شود. ما هم خود را خادم و شرمنده شهدا و خانواده معظم شهدا می دانیم و باید میراث دار خوب و موفقی برایشان باشیم. امیدواریم راه شهدا در سنگر اقتصادی دنبال شود و مشکلات اقتصادی مردم مرتفع شود چون شهدا خود را فدای مردم کردند و مردم مطالبه اقتصاد سالم و عدالت محور دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top