تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/29 - 11:55
کد خبر: 520231

اظهار نظر یک نماینده مجلس در خصوص افزایش قیمت سکه در بازار

اظهار نظر یک نماینده مجلس در خصوص افزایش قیمت سکه در بازار

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با توجه به حباب قیمتی ایجاد شده در بازار سکه، حراج‌ها در این شرایط می‌تواند به از بین بردن آن کمک کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از همشهری؛ رحیم زارع با اشاره به افزایش قیمت طلا و سکه در روزهای اخیر افزود: بخش زیادی از قیمت سکه ناشی از حباب آن است که اکنون به ۱۲ میلیون تومان هم رسیده است. در حال حاضر با توجه به حباب قیمتی ایجاد شده در بازار سکه، حراج سکه توسط بانک مرکزی در این شرایط می‌تواند به کاهش حباب کمک کند.

وی با اشاره به جنبه‌های روانی نوسانات قیمتی در بازار طلا و ارز افزود: حباب‌های قیمتی در بازار طلا و ارز، بیشتر جنبه روانی دارند تا اقتصادی، و ناشی از اتفاقات متعدد سیاسی-امنیتی منطقه هستند.

زارع خاطرنشان کرد: البته این تغییر قیمت‌ها قابل مقایسه با تلاطم‌های سال‌های گذشته نیست و امروز میزان تغییرات قیمت در بازار ارز به حداقل رسیده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: از طرفی افزایش ریسک‌های بین‌المللی و سیاست‌های کاهش نرخ بهره آمریکا باعث شده تا نرخ انس جهانی در ماه‌های اخیر روند افزایشی قابل توجهی طی کند که بیشترین اثرگذاری را بر قیمت طلا و سکه در داخل داشته است.

وی توضیح داد: در سال‌های گذشته، بازار ارز ما به کوچک‌ترین اظهارنظرها واکنش نشان می‌داد و دچار تلاطم می‌شد. اما امروز با وجود بزرگ‌ترین اتفاقات امنیتی دهه‌های اخیر در منطقه که ماه‌های گذشته شاهدش بودیم، تغییرات قیمتی بسیار کم‌تر شده و افزایش‌های ناچیز پس از چند روز فروکش می‌کنند و بازار آرامش خود را بازمی‌یابد.

زارع با ابراز امیدواری نسبت به آینده بازار ارز کشور اظهار کرد: ثبات در بازار ارز نقش کلیدی در رونق حوزه تولید و سایر بازارهای کشور دارد. امیدواریم پس از تخلیه هیجانات ثبات به بازار ارز برگردد و تأثیرات مثبتی در اقتصاد کشور شاهد باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top