تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/07/30 - 13:17
کد خبر: 520340

سرنوشت پرونده نشر اکاذیب درباره رسوایی های اخلاقی چهره های مشهور سیاسی +جزئیات

سرنوشت پرونده نشر اکاذیب درباره رسوایی های اخلاقی چهره های مشهور سیاسی +جزئیات

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی از رسیدگی به ۲ پرونده مطبوعاتی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اکبر نصراللهی درباره جلسه دادگاه مطبوعات امروز، گفت: اتهام مدیر مسئول رویداد ۲۴ "نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع" موضوع شکایت مرکز رسانه‌ قوه قضائیه در مطلبی با عنوان "پرونده‌های رسوایی جنسی چهره‌های مشهور سیاسی در ایران" در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۲ بود.

وی افزود: در گزارش رویداد ۲۴، در خصوص برخی از چهره‌های شناخته شده از جمله اتهامات پرویز ثابتی علیه شجونی و فلسفی، اتهام علیه روحانی اخلاق در خانواده و درخواست ازدواج با عطاء الله مهاجرانی و «نماز دسته جمعی سردار زارعی و آسانسور کامران دانشجو و استعفای علی جنتی» و «سعید طوسی و آزار کلامی محمد علی ابطحی و محمد علی نجفی و پرونده قتل میترا استاد و دفتر بیمه سلمان خدادادی و رسوایی در شهر بابل» مطالبی مطرح و تصریح شده است که " تجربه ثابت نشان داده در مواردی که پای مدیران در میان باشد پرونده مختومه خواهد شد؛ مروری بر تاریخچه رسوایی‌های اخلاقی در تاریخ معاصر ایران هم همین موضوع را نشان می‌دهد که به دلیل مسائل سیاسی و اجتماعی و تأثیر آن بر افکار عمومی نتیجه رسیدگی به چنین موضوعاتی هرگز معلوم نمی‌شود.

نصراللهی ادامه داد: مرکز رسانه قوه قضائیه در شکایت خود با اشاره به این گزارش، نوشته است که متاسفانه در این گزارش شایعات و اتهام‌زنی‌های پراکنده‌ سال‌های گذشته علیه برخی مسئولین و چهره‌های شاخص فرهنگی، مذهبی و سیاسی که هیچ‌گاه مورد اثبات قرار نگرفته و به آبروی افراد و خانواده‌های آنان مربوط می‌باشد مورد تجمیع قرار گرفته و به عنوان گزاره‌هایی قطعی یا نیمه‌قطعی به مخاطب ارائه شده که نقش مهمی در تخریب ذهنی جامعه و ایجاد جو بدبینی دارد.

وی افزود: مدیر مسئول پایگاه خبری رویداد ۲۴ بعد از تفهیم اتهام در دفاعیات خود گفت همه مطالبی که منتشر شد پیش از این بارها در رسانه‌های دیگر منتشر شده است و رویداد ۲۴ فقط آن را به مناسبت طرح اتهام‌های مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان بازخوانی کرده است و هیچ اتهامی را به کسی نزده است. قاضی در پاسخ گفت که بسیاری از پرونده‌هایی که به آن اشاره کردید تعیین تکلیف شده است. برخی از اعضای هیات منصفه نیز با اشاره ‌به اسامی افراد متعددی که در گزارش اسم‌شان آمده است، گفتند برخی از این افراد شاکی خصوصی نداشتند و برای تعدادی نیز که شاکی داشتند حکم قطعی صادر شده است که در گزارش به آن‌ها اشاره نشده است.

نصراللهی ادامه داد: اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، بعد از شنیدن دفاعیات متهم، محمدحیدری مدیر مسئول رویداد ۲۴ را با اکثریت قریب به اتفاق مجرم دانست و او را به اتفاق آرا ، مستحق تخفیف ندانست.

نصراللهی گفت: رای دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های محمد حیدری مدیر مسئول رویداد ۲۴ که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

وی ادامه داد: پرونده دیگری که امروز مورد بررسی گرفت مربوط به مدیر مسئول و سردبیر کانال میدان آزادی به اتهام نشر اکاذیب رایانه‌ای موضوع شکایت سید محسن کشاورزی و شرکت تامین نیاز تولید کنندگان صنف انبارهای کالاهای تجاری و آهن فروشان بود که هیات منصفه با اکثریت آرا متهم را مجرم نشناخت. رای دادگاه رسیدگی به این پرونده نیز که به ریاست قاضی کریمی در شعبه نه دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top