تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/02 - 22:43
کد خبر: 520542

بهروز آذر مطرح کرد؛

ضرورت تعامل دانشگاه‌ و دولت برای حل چالش‌های حوزه زنان و خانواده

ضرورت تعامل دانشگاه‌ و دولت برای حل چالش‌های حوزه زنان و خانواده

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باور داریم با همکاری فعال و مستمر دانشگاه‌ها، می‌توانیم به شناسایی دقیق‌تر چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت زنان کمک کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی فعال در دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی حوزه مطالعات زنان و خانواده دیدار و گفت‌وگو کرد؛ در این نشست همچنین بر اهمیت همکاری دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی با معاونت زنان و خانواده در جهت شناسایی و حل مسائل مرتبط با زنان و خانواده تأکید شد.

این جلسه که با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های موجود و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو حوزه زنان و خانواده برگزار شد. همچنین این نشست فرصتی برای تبادل نظر و ارائه پیشنهادات از سوی متخصصان دانشگاهی به منظور بهبود وضعیت زنان و خانواده در جامعه بود.

معاون رئیس جمهور در این جلسه، با استقبال از حضور گسترده متخصصان و اندیشمندان حوزه مطالعات زنان، اظهار داشت که دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقشی کلیدی در شناسایی مسائل و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر تحقیقات علمی دارند. او تأکید کرد که دولت و نهادهای اجرایی برای حل معضلات و چالش‌های این حوزه، نیازمند همکاری مداوم و فعالانه با دانشگاه‌ها هستند. معاون رئیس جمهور گفت: "ما باور داریم که با همکاری فعال و مستمر دانشگاه‌ها، می‌توانیم به شناسایی دقیق‌تر چالش‌ها پرداخته و به ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت زنان و خانواده کمک کنیم.

در ادامه جلسه، بهروز آذر افزود: دانشگاه‌ها به عنوان نهادهای آموزشی و پژوهشی برجسته، زودتر از هر نهاد دیگری توانایی شناسایی مسائل و چالش‌های موجود را دارند و از ظرفیت لازم برای تحلیل دقیق این مسائل و ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر روش‌های علمی برخوردار هستند. وی با اشاره به اینکه معاونت زنان و خانواده در کنار دانشگاه‌ها و پژوهشگران خواهد بود گفت: می‌توان با همکاری، راه‌حل‌های مختلف را بررسی کرده و به اجماع و وفاق بر سر روش‌های مؤثر برای حل مسائل رسید.

معاون رئیس جمهور بیان داشت: این دیدار فرصتی فراهم کرد تا دانشگاهیان و سیاست‌گذاران به شناخت دقیق‌تری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر دست یابند و گامی مهم در راستای تقویت تعامل و همکاری میان دولت و جامعه دانشگاهی برداشته شود و تاکید کرد که تداوم این تعاملات و تبادل نظرها به افزایش کیفیت سیاست‌گذاری‌ها در حوزه زنان و خانواده به بهبود وضعیت این بخش از جامعه منجر خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نقش دانشگاه‌ها در تولید دانش و پژوهش‌های کاربردی و ارائه مشاوره‌های علمی به دولت و نهادهای اجرایی اذعان داشت: دانشگاه‌ها با داشتن تیم‌های متخصص در زمینه‌های مختلف، می‌توانند دیدگاه‌های مبتنی بر واقعیت‌های علمی و تجربیات پژوهشی را ارائه دهند که در فرآیند سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری‌های کلان اجتماعی به کار گرفته شود.

معاون رئیس جمهور در ادامه تأکید کرد: این تعاملات نباید محدود به جلسات و دیدارهای کوتاه‌مدت باشد، بلکه باید به شکل منظم و پایدار ادامه یابد تا از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها برای بهبود وضعیت زنان و خانواده استفاده کامل شود. وی همچنین از تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک میان دانشگاه‌ها و معاونت امور زنان و خانواده خبر داد و گفت در این کارگروه‌ها قرار است مسائل به‌صورت تخصصی‌تر بررسی و راهکارهای عملیاتی پیشنهاد شود.

در پایان این دیدار، از ژاله شادی طلب استاد پیشکسوت این رشته و بنیانگذار مرکز مطالعات و تحقیقات زنان با حضور مهمانان به پاس فعالیت ارزشمندشان در تأسیس و توسعه این رشته مطالعاتی تقدیر به عمل آمد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور
بالاخره دانشگاه تهران تخلف کرده یا نه؟ / برگزاری بزرگترین جشن ازدواج دانشجویی / سلام ۱۳۰۰ نودانشجو
حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به بیمارستان «کمال عدوان» غزه
ضرورت راه‌اندازی بیمارستان در مناطق جنگ‌زده لبنان
موج جدید توحش رژیم صهیونیستی در لبنان
حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به سرزمین‌های اشغالی
جزئیات سفر نظارتی اعضای کمیسون امنیت ملی به جزایز سه‌گانه
حزب‌الله شهادت «حسین علی هزیمه» را تایید کرد
تأثیرات مثبت اقدامات شورای فقهی بانک مرکزی بر کاهش نرخ تورم
کشته و زخمی شدن ۱۰ نظامی صهیونیست در کمین مرگبار حزب‌الله
رئیس‌جمهور وارد تهران شد
پزشکیان: توطئه آمریکا به مرور خنتی خواهد شد
حمله پهپادی به پادگان «راموت نفتالی»/حمله موشکی به پایگاه «نشریم»
پوتین: نگران اوضاع خاورمیانه هستیم/ با ایران تماس مستمر داریم
حزب‌الله یک جنگنده و یک پهپاد «هرمس۴۵۰» صهیونیست‌ها را فراری داد
پزشکیان روسیه را به مقصد تهران ترک کرد
جریان ریشه‌دار حزب‌الله لبنان را نمی‌توان با ترور سرانش تضعیف کرد
حزب‌الله قوی‌ترین مدافع لبنان در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است
چهارم آبان ماه روزی تلخ در تاریخ ایران و بهبهان +فیلم
تکذیب یک خبر درباره محمدرضا عارف؛ ماجرای حکم پزشکیان چیست؟
این فوتبالیست به دلیل فوت پدرش در بازی فردا حضور ندارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top