تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/07 - 18:26
کد خبر: 520920

لاوروف:

امکان جلوگیری از وقوع بدترین سناریو پس از حمله اسرائیل به ایران وجود دارد

امکان جلوگیری از وقوع بدترین سناریو پس از حمله اسرائیل به ایران وجود دارد

وزیر امور خارجه روسیه در پی حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت جلوگیری از وقوع بدترین سناریو در این تنش‌ها امکان‌پذیر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، امروز (دوشنبه) گفت از نظر روسیه، پرهیز از وقوع بدترین سناریو پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران امکان‌پذیر است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که لاوروف در یک کنفرانس خبری مشترک با «عبداللطیف علی الیحیا» وزیر امور خارجه کویت گفت: مسلما، در این مرحله، ما توانسته‌ایم از بدترین سناریو بپرهیزیم، حداقل به این خاطر که احتمال آن هنوز وجود دارد.

او افزود: روسیه انتظار دارد که شورای امنیت سازمان ملل به آرام کردن تنش‌ها در منطقه غرب آسیا پس از این حمله اسرائیل کمک کند.

قرارگاه پدافند هوایی ایران، بامداد شنبه، در بیانیه‌ای اعلام کرد با وجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، به تازگی، در گفت‌وگویی درباره این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت: تلاش‌های جمهوری اسلامی در همه ابعاد خود با هماهنگی کامل میدان و دیپلماسی است و دشمنان را مجبور می‌کند در سیاست‌های خود تجدیدنظر کنند، در طول چند هفته گذشته همان‌طور که نیروهای نظامی ما فعال بودند، سیاست خارجی ما هم فعالانه عمل کرده است و این موضوع کشور را در مقابل تهدیدات دشمنان مقاوم کرد و ضربات وارده آن‌گونه که تبلیغات انجام شد، نبود و مقاومت خوبی توسط نیروهای نظامی ما انجام گرفت و در این مسیر تعدادی از پرسنل نظامی به شهادت رسیدند.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد که «ما از خون شهیدان خود نخواهیم گذشت و حق پاسخ به اقدام رژیم صهیونیستی برای ما محفوظ است و در زمان مقتضی انجام خواهد شد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top