تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/08 - 17:03
کد خبر: 521020

تبریک ولایتی بابت انتخاب شیخ نعیم قاسم به دبیرکلی حزب‌الله

تبریک ولایتی بابت انتخاب شیخ نعیم قاسم به دبیرکلی حزب‌الله

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی طی پیامی، انتخاب شیخ نعیم قاسم را به سمت دبیرکلی حزب الله لبنان تبریک گفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی طی پیامی، انتخاب شیخ نعیم قاسم  را به سمت دبیرکلی حزب الله لبنان تبریک گفت و بیان کرد: بدون شک انتخاب جنابعالی که همیشه و در همه عرصه ها پیشتاز مبارزه با ظلم و صهیونیزم بوده اید و تمام تلاش خود را  در راستای تحقق آرمان های والای اسلام و مردم مظلوم فلسطین صرف نموده اید نشان از آن دارد که رهبران مقاومت مانند گذشته بر ایستادگی، مبارزه و مقاومت در برابر رژیم جنایتکار صهیونیستی و آزادی قدس شریف مصمم می‌باشند.

متن پیام ولایتی به شرح  زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای شیخ نعیم قاسم 
دبیر کل محترم حزب الله لبنان 

سلام علیکم 

انتصاب جنابعالی را به سمت دبیرکل حزب الله لبنان که نشان از شایستگی و تعهد شما،  که به حق مناسب ترین گزینه برای جانشینی سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله است را به شما و برادرانمان در حزب الله لبنان، ملت مظلوم فلسطین و محور مقاومت تبریک گفته و از خداوند سبحان توفیق روزافزون شما شخصیت شجاع و سلحشور و همه فرماندهان و رهبران جبهه مقاومت را در مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی در این مقطع حساس تاریخی مسئلت می‌نمایم.

بدون شک انتخاب جنابعالی که همیشه و در همه عرصه‌ها پیشتاز مبارزه با ظلم و صهیونیزم بوده‌اید و تمام تلاش خود را در راستای تحقق آرمان‌های والای اسلام و مردم مظلوم فلسطین صرف نموده‌اید نشان از آن دارد که رهبران مقاومت مانند گذشته بر ایستادگی، مبارزه و مقاومت در برابر رژیم جنایتکار صهیونیستی و آزادی قدس شریف مصمم می‌باشند و راه نورانی شهید مقاومت سید حسن نصرالله و تمامی مجاهدان این مسیر ادامه خواهد داشت.

تحولات پرشتاب و پیچیدگی‌های جهان اسلام در دوران جدید و تلاش دشمنان در طراحی توطئه‌های شوم برای امت اسلامی گسترش نگاه وحدت آفرین مسلمانان و تاکید بر انسجام و اتحاد بیش از پیش  را ضرورتی انکارناپذیر کرده است.

از درگاه خداوند متعال توفیقات روز افزون برای شما مسئلت می‌‌نمایم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top