تاریخ انتشار: جمعه 1403/08/11 - 12:04
کد خبر: 521231

نظرسنجی های دقیقه آخری درباره انتخابات آمریکا ؛ ترامپ یا هریس؟

نظرسنجی های دقیقه آخری درباره انتخابات آمریکا ؛ ترامپ یا هریس؟

انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا ۵ نوامبر برگزار خواهد شد و تنها پنج روز تا آغاز آن باقی مانده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که تنها ۵ روز تا انتخابات آمریکا باقی مانده، نظرسنجی‌ها از برتری هریس در سطح ملی و شکست او در ایالات کلیدی خبر می‌دهند.

در حالی که همچنان رقابت سنگینی میان کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات با دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان برقرار است، نظرسنجی‌ها نشان از برتری خفیف هریس در سطح ملی و پیروزی ترامپ در ایالت‌های کلیدی دارد.

به گزارش بی‌بی‌سی، آخرین نظرسنجی‌های ۵۳۸/ABC News نشان می‌دهد که نامزد دموکرات در سطح ملی به میزان ~۱.۱ درصد از دونالد ترامپ پیش است. طبق این نظرسنجی کامالا هریس ۴۷.۹ درصد آرا را کسب می‌کند و در مقابل دونالد ترامپ ۴۶.۸ درصد رأی‌ها را به دست می‌آورد.

با این حال با توجه به نظام انتخاباتی ایالات متحده آمریکا، برتری نامزدها در سطح ملی منجر به پیروزی آن‌ها در انتخابات نمی‌شود، همان گونه که هیلاری کلینتون، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ با وجود پیشتازی میلیونی در سطح ملی، نتوانست بر دونالد ترامپ غلبه کند.

به این ترتیب مهم‌ترین مسئله کسب آراء الکترال در انتخابات است که رئیس‌جمهور آینده آمریکا را تعیین خواهد کرد.
در میان ۷ ایالت کلیدی که رقابت انتخاباتی در آن‌ها بسیار جدی است، دونالد ترامپ در آخرین نظرسنجی‌ها در ۵ ایالت پیشتاز بوده و از رقیب انتخاباتی خود سبقت گرفته است.

ترامپ در نوادا و پنسیلوانیا با اختلاف کمتر از ۱ درصد پیروز بوده و در ایالت کارولینای شمالی با ۱ درصد، در جورجیا با ۲ و در آریزونا با ۳ درصد پیشتاز است. با توجه به این که ایالات مذکور ۶۸ رأی الکترال دارند و هر نامزد انتخاباتی باید ۲۷۰ رأی را کسب کند، نتایج آن می‌تواند تأثیر جدی در پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات داشته باشد.

در مقابل کامالا هریس در ایالت‌های ویسکانسین و میشیگان به میزان کمتر از ۱ درصد از رقیب انتخاباتی خود پیشتاز است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top