تاریخ انتشار: شنبه 1403/08/12 - 16:02
کد خبر: 521315

تفاوت های سمعک آنالوگ و دیجیتال + قیمت سمعک ۲۰۲۴

تفاوت های سمعک آنالوگ و دیجیتال + قیمت سمعک ۲۰۲۴

چه ویژگی هایی سمعک های دیجیتال را از آنالوگ متمایز می کند؟ آیا سمعک های آنالوگ دیگر منسوخ شده اند؟ اگرچه سمعک‌های آنالوگ به دلیل مزایایی که فناوری‌های دیجیتال می‌توانند ارائه کنند کمتر رایج هستند اما هر دو نوع سمعک پایه عملکرد مشابهی دارند و منبع تغذیه آنها باتری می‌باشد. ساختار و قطعات سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ شبیه هم می‌باشد هر دو این سمعک‌ها دارای میکروفون آمپلیفایر و رسیور هستند اما تفاوت اصلی بین این دو در نحوه برخورد آنها با سیگنال الکتریکی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چه ویژگی هایی سمعک های دیجیتال را از آنالوگ متمایز می کند؟ آیا سمعک های آنالوگ دیگر منسوخ شده اند؟ اگرچه سمعک‌های آنالوگ به دلیل مزایایی که فناوری‌های دیجیتال می‌توانند ارائه کنند کمتر رایج هستند اما هر دو نوع سمعک پایه عملکرد مشابهی دارند و منبع تغذیه آنها باتری می‌باشد. ساختار و قطعات سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ شبیه هم می‌باشد هر دو این سمعک‌ها دارای میکروفون آمپلیفایر و رسیور هستند اما تفاوت اصلی بین این دو در نحوه برخورد آنها با سیگنال الکتریکی است.

سمعک‌ آنالوگ، نخستین نسل سمعک

سمعک‌های آنالوگ با افزایش حجم امواج صوتی، تقویت همه صداها از جمله گفتار و نویز پس زمینه را به صورت همزمان انجام می‌دهد چرخه کنترل صدا (ولوم) به کاربر این امکان را می‌دهد که در صورت نیاز میزان صدا را کاهش یا افزایش دهد. سمک‌های آنالوگ در حالی که فاقد پردازش پیچیده مشابه دیجیتال هستند ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که برای برخی از افراد جذاب می‌باشد. البته در برخی از سمعک‌های آنالوگ پیشرفته‌تر ابزارهای ساده‌ای جهت تغییر زیر و بمی صدا و یا مدارات تراکمی ساده جهت کنترل صداهای بلند استفاده شده است.

ویژگی های سمعک های آنالوگ

- سادگی

سمعک‌های آنالوگ به ساده بودن مشهور می‌باشند آنها همه صداها را بدون در نظر گرفتن منبع صوتی تقویت می‌کنند که می‌تواند تجربه شنیداری طبیعی‌تری را برای برخی از استفاده‌کنندگان فراهم کنند.

- مقرون به صرفه بودن

دستگاه‌های آنالوگ در مقایسه با سمعک‌های هوشمند و دیجیتال ن‌تر و مقرون به صرفه‌تر می‌باشند و برای افرادی که به دنبال تقویت ساده‌تر هستند قابل دسترسی می‌باشد.

- عمر باتری

سمعک‌های آنالوگ به دلیل فرایند تقویت ساده‌تر معمولاً عمر باتری طولانی‌تری دارد که می‌تواند برای کسانی که ترجیح می‌دهند کمتر باتری تعویض کنند مفید باشد.

- دوام

سمک‌های آنالوگ کمتر در معرض اشکالات یا نقص‌های احتمالی هستند که گاهی اوقات ممکن است در مدارهای دیجیتال پیچیده رخ دهد.

در صورتی که اهمیت این ویژگی ها برای شما پررنگ است سمعک های آنالوگ کاربرد بهتری خواهند داشت و انتخاب مناسب تری خواهند بود.

سمعک دیجیتال چیست؟

سمعک دیجیتال اوج فناوری در صنعت مراقبت از شنوایی است. سمعک‌های دیجیتال از یک پردازشگر سیگنال دیجیتال استفاده می‌کنند که سیگنال الکتریکی را به کدهای عددی یا باینری تبدیل می‌کند. هنگامی که سیگنال دیجیتالی می‌شود می‌تواند تحت دستکاری پیشرفته قرار می‌گیرد تا دقیقاً با محیط‌های در حال تغییر و توانایی‌های شنوایی خاص شما سازگار شود. فناوری دیجیتال این امکان را فراهم می‌کند که صداها را دقیقاً تنظیم و پردازش کنید که با سمعک‌های آنالوگ غیر ممکن است. سمعک‌های دیجیتال ویژگی‌های بیشتر و انعطاف پذیری بیشتری از جمله حافظه را برای ذخیره تنظیمات خاص محیط به کاربر ارائه می‌دهند. آنها از میکروفون‌های جهت‌دار و الگوریتم‌های پیچیده برای تشخیص انتخابی صداها و شناسایی صداهای پس زمینه استفاده می‌کنند. این کار صدای نامربوط را کاهش می‌دهد و فیدبک صوتی و صدای سوت سمعک را حذف می‌کند.

عکس سمعک دیجیتال-سمعک اشراق

ویژگی سمعک های دیجیتال

.در ادامه به ویژگی های سمعک های دیجیتال می پردازیم.

-پردازش صدا

سمعک‌های دیجیتال دارای الگوریتم‌های پردازش پیچیده‌ای هستند که می‌توانند بین فرکانس‌های مختلف تمایز قائل شوند و صدا را در زمان واقعی تنظیم کنند. این به کاربران این امکان را می‌دهد تا صحبت‌ها واضح‌تر، کاهش صدای پس زمینه، و درک بهتر موسیقی را تجربه کنند.

- کاهش نویز

فناوری دیجیتال سمعک را قادر می‌سازد تا بین گفتار و نویز تمایز قائل شوند و به طور خودکار صداهای پس زمینه ناخواسته را کاهش دهند. این ویژگی به ویژه در محیط‌های پر سر و صدا مفید است.

- میکروفون‌های جهت‌دار

بسیاری از سمعک دیجیتال دارای میکروفون‌های جهت‌دار هستند که بر روی صداهایی از جلو می‌آیند تمرکز می‌کنند در حالی که صداها را از جهات دیگر به حداقل می‌رساند. این امر درک گفتا را به خصوص در مکان‌های شلوغ بهبود می‌بخشد.

- مدیریت بازخورد یا (مدیریت سوت سمعک)

سمعک‌های دیجیتال می‌توانند به سرعت بازخورد یا صدای سوت را که ممکن است به دلیل عواملی مثل شل بودن یا فیت نبودن قالب سمعک ایجاد شود را سرکوب کند.

- برنامه‌های قابل تنظیم

سمعک دیجیتال چندین برنامه قابل تنظیم را امکان‌پذیر می‌کند که می‌توانند بر اساس محیط‌ها یا فعالیت‌های خاص تنظیم شوند و از شنوایی مطلوب در موقعیت‌های مختلف اطمینان حاصل کند.

 

 

 

عوامل موثر بر قیمت سمعک

قیمت سمعک به فاکتورهای متفاوت و متعددی بستگی دارد و نمیتوان یک قیمت ثابت تعیین کرد. هر سمعک با توجه به برند ( زیمنس، اتیکن، فوناک و ...) ، نوع سمعک آنالوگ یا دیجیتال  بودن آن و همچنین تکنولوژی به کار رفته میتواند متفاوت باشد. از جمله تکنولوژی های جدید مورد استفاده در سمعک های دیجیتال  میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تکنولوژی حذف نویز
  • وضوح صدای کروی
  • قابلیت شارژ
  • قابلیت اتصال به گوشی همراه
  • تجهیزات جانبی مانند اتصال به تلویزیون
  • استفاده از AI جهت بهبود صدا

جهت اطلاع از  قیمت انواع سمعک می توانید به صفحه قیمت سمعک مراجعه فرمایید.

کاربرد سمعک های آنالوگ و دیجیتال

کاربردهای هر دو نوع سمعک دیجیتال و آنالوگ با توجه به ویژگی ها و مشخصات هر نوع متفاوت است.

کاربرد سمعک‌های آنالوگ :

- شما یک فرایند تقویت ساده‌تر و بدون دستکاری صدا را ترجیح می‌دهید.

- ملاحظات بودجه در اولویت هستند زیرا سمعک‌های آنالوگ معمولاً مقرون به صرفه‌تر می‌باشند.

- عمر طولانی‌تر باتری و افزایش دوام از عوامل ضروری برای شما هستند.

- تقویت طبیعی همه صداها بدون پردازش اضافی برای شما خوشایند می‌باشد.

کاربرد سمعک‌های دیجیتال :

- شما خواهان پردازش صدای پیشرفته، کاهش نویز و ویژگی‌های تطبیقی هستید.

- در محیط‌های پر سر و صدا می‌خواهید وضوح گفتار و تمرکز جهت‌گیری بهتری را داشته باشید.

- برنامه‌های قابل تنظیم و تنظیمات خودکار با سبک زندگی شما هماهنگ باشد.

- شما به دنبال گزینه‌های بلوتوث و اتصال بی‌سیم مدیریت وزوز گوش، و سایر ویژگی‌های مدرن هستید.

کلام آخر

انتخاب بین سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ به عوامل مختلفی از جمله شدت کم شنوایی، سبک زندگی، ترجیحات فناوری و بودجه بستگی دارد. با ادامه پیشرفت‌های فناوری، سمعک‌های دیجیتال به دلیل قابلیت‌های قابل توجه پردازش صدا و ویژگی‌های شخصی‌سازی انتخاب مورد علاقه بسیاری از افراد است. با این حال برخی از افراد ممکن است متوجه شوند که سادگی و تقویت طبیعی سمعک‌های آنالوگ با نیازهای آنها هماهنگی بیشتری دارد. جهت مشاوره ی تهیه سمعک، تشخیص انواع عفونت گوش، پارگی پرده گوش و ... می توانید با متخصصین شنوایی ارتباط برقرار کنید. کلینیک سمعک سمعک اشراق در چهار شعبه ی فعال با کادری متخصص و مجرب آماده خدمات رسانی به مددجویان کم‌ شنوا در انتخاب سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ می‌باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تعاریف سعید حدادیان از شناخت رهبر انقلاب از مداحی و هنر
ای پدرانِ کلیسا! بپاخیزید
امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت کنکور ۱۴۰۳ فراهم شد
ضرایب و منابع کنکور ۱۴۰۴ اصلاح شد
قیمت امروز خودرو ۶ دی ۱۴۰۳
اینفوگرافیک/ ثبت‌نام بیش از ۸۰۰ هزار داوطلب در نوبت اول کنکور سراسری
طلای جهانی به خواب زمستانی رفت
پزشکیان: با کمک مردم مشکلات حل می‌شود
نرخ بهره بین بانکی به بالاترین میزان رسید
چرایی عدم توقف صادرات سیب‌زمینی با وجود افزایش قیمت
رصد قیمت برخی اقلام اساسی در بازار+جدول
سیاست‌های جدید وزارت تعاون برای رفع فقر مسکن در کشور
احتمال امضای توافق راهبردی ایران و روسیه قبل از تحلیف ترامپ
اظهارات جالب یک زن عرب در مورد شیعیان
عارف: امیدواریم در این دولت طرح قطار سریع‌السیر اصفهان به نتیجه برسد
پاسخ تند نیروهای کرد سوریه به تهدید اردوغان
کریسمس خونین غزه
اعلام اولویت‌ جدید برای حج تمتع ۱۴۰۴
کشف جسد پسر گمشده تهرانی در سمنان
تاریخ علیه سیتی!
راهکاری برای تقویت عملکرد مغز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top