تاریخ انتشار: شنبه 1403/08/12 - 23:17
کد خبر: 521340

توضیحات دانشگاه شهید رجایی درباره اخراج دانشجویان

توضیحات دانشگاه شهید رجایی درباره اخراج دانشجویان

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درباره خبر «اخراج برخی دانشجویان» توضیحاتی داد و اعلام کرد:این موضوع هیچ ارتباطی با وضعیت انضباطی، حراستی، گزینشی یا گرایش سیاسی دانشجویان نداشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، در پی انتشار اخباری مبنی بر اخراج دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در فضای مجازی این دانشگاه اعلام کرد: پایش وضعیت آموزشی دانشجویان یکی از روندهای متداول دانشگاه‌هاست که در جهت ساماندهی امور آموزشی و ایجاد نظم و انضباطی آموزشی دانشجویان و به منظور کیفیت بخشی آموزشی صورت می گیرد.

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز مانند اکثر دانشگاه‌ها در ابتدای هر نیم‌سال و پس از اتمام فرآیند انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان و ترمیم واحدها از سوی کارشناسان گروه‌های آموزشی در هر دانشکده، شناسایی مشکلات آموزشی دانشجویان، از سوی کارشناسان خبره معاونت آموزشی و با نظارت مدیران این حوزه با بررسی انتخاب واحدهای انجام می‌شود که با این کار فرآیند پایش وضعیت آموزشی تکمیل می‌شود.

در پایان این پایش، دانشجویانی که در شرایط «اخراج آموزشی» باشند وضعیت تحصیلی آنان در سامانه آموزشی گلستان (سامانه اتوماسیون آموزشی دانشگاه)، به حالت «اخراج آموزشی بدون تسویه» تغییر پیدا کرده و به صورت خودکار پیامکی برای اطلاع دانشجو از وضعیت تحصیلی خود ارسال می شود تا جهت پیگیری امور به آموزش دانشگاه مراجعه کند.

از جمله مواردی که مطابق آیین‌نامه آموزشی مصوب و ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منجر به اخراج آموزشی دانشجو می‌شود، «تعداد نیم‌سال‌های مشروطی بیش از حد مجاز» یا «تأخیر در تصویب پیشنهاده(پروپزال) رساله یا پایان‌نامه» یا «طولانی شدن سنوات تحصیلی بیش از حد مجاز» تعیین شده در آیین‌نامه آموزشی است.

بدیهی است این قبیل از دانشجویان می‌توانند پس از دریافت پیامک با مراجعه به معاونت آموزشی دانشگاه، در صورت وجود مدارکی که دلالت بر شرایط خاص دانشجو و خارج از اختیار بودن مشکلات پیش آمده داشته باشد، مدارک مربوط به شرایط خاص خود را در سامانه سجاد بارگذاری و پس از طرح و بررسی موضوع در کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه، مطابق آیین نامه‌های آموزشی و آیین نامه موارد خاص موجود درباره دانشجو تصمیم گیری خواهد شد.

همچنین وضعیت آموزشی دانشجویانی که در موعد مقرر «انتخاب واحد» نکرده یا جهت «تمدید سنوات تحصیلی» اقدام نکرده‌ باشند، در پایان فرآیند پایش وضعیت آموزشی، از حالت «مشغول به تحصیل» به حالت «انصراف بدون تسویه» تغییر می‌کند تا دانشجو برای پیگیری و تعیین وضعیت آموزشی خود ترغیب شود.

متأسفانه در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1404 برخی از دانشجویان از این موضوع سوء استفاده کرده و در مورد این اقدام قانونی و متداول دانشگاه که صرفاً با رویکرد آموزشی و بر اساس مواد آیین‌نامه و مقررات آموزشی مصوب و ابلاغی وزارت علوم انجام شده است، در شبکه‌های اجتماعی مختلف شائبه‌هایی مبنی بر «اخراج دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی» ایجادکرده‌اند.

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با قطعیت اعلام می‌کند که مطالب منتشر شده در کانال‌ها و گروه‌های مذکور، ناصحیح بوده و تغییر وضعیت آموزشی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در سامانه گلستان، صرفاً به دلیل مشکلات آموزشی دانشجویان و وفق مقررات و آیین‌نامه‌های آموزشی وزارت علوم صورت گرفته است و هیچ ارتباطی با وضعیت انضباطی، حراستی، گزینشی یا گرایش سیاسی دانشجویان نداشته است.

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به تمامی دانشجویان، معلمان و مخاطبان این اطمینان را می‌دهد که دغدغه‌ای جز تربیت دبیرانی متعهد، متخصص، ماهر و مجرب نداشته و در این مسیر تمام توان خود را مصروف داشته و خواهد داشت و همواره همراه آنان بوده و خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top