تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/13 - 10:05
کد خبر: 521359

علی پارسا؛

ذبح حقوق‌بشر توسط مدعیان آن

ذبح حقوق‌بشر توسط مدعیان آن

در زمان فعلی و شرایط حاکم بر منطقه و جسارت رژیم صهیونیستی و تجاوز به حریم هوایی کشورمان، حضور اقشار مختلف مردم در دفاع از کشور ومحور مقاومت و مردم مظلوم لبنان و فلسطین خیلی مهم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از علی پارسا*/// در ابتدای کلام به توصیه امام راحل(ره) توجهی عمیق باید داشت که هیچ‌گاه نباید صلاح مبارزه با استکبار را بر زمین گذاشت و حضور به موقع در صحنه مبارزه را به مرحله عمل رساند و باید با الگوبرداری از پیامبر اکرم و همه معصومان تا آخرین نفس در راه مبارزه با ظلم ایستادگی کرد.

روز ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادآور سه رویداد مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است: تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸. این روز، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی و دفاع از استقلال و آزادی است.

شاه ملعون قانونی را با عنوان کاپیتولاسیون تصویب کرد که در آن اگر یک آمریکایی حتی با پایینترین جایگاه به بالاترین مقام ایرانی توهین و یا به ناموس مردم تعرضی کرد، هیچ دادگاهی در ایران حق رسیدگی به جرم و محاکمه او را نداشت و این امام خمینی (ره) بود که با سخنرانی مهم و شجاعانه‌ی خود نسبت به این موضوع اعتراض کردند و همین باعث تبعیدشان شد.

آمریکایی‌ها به جامعه جهانی خیانت‌های بسیاری کرده‌اند!!!

همان طور که رهبر فرزانه انقلاب بارها، ریشه‌های تضاد آمریکا با ایران را در تاریخ روشن کرده‌اند، تاکید کردند: آمریکایی‌ها به جامعه جهانی خیانت‌های بسیاری کرده‌اند، در جنگ جهانی دوم از سلاح اتمی استفاده کردند و به کشورهای بسیاری حمله کردند، بیش از ۶۰ کودتا در کارنامه ننگین آمریکا به ثبت رسیده که گاهی مستقیم و گاهی غیرمستقیم در آنها دخالت داشته است.

آمریکا در دوره زندگی ننگین خود، غارتگر، متجاوز، خون‌خوار بوده است و حقوق ملت‌ها و مردم را زیر پا گذاشته است. اما درباره ایران، آمریکایی‌ها کودتای ۲۸ مرداد را رقم زدند؛ به رغم آنکه دولت آن روز و نخست‌وزیر آن دوران، «مصدق» حجت‌‎الاسلام نبود و داعیه اسلام‌خواهی نداشت، اما همین که نفت را از چنگال انگلیس‌ها بیرون آورد، آمریکا، نخست‌وزیر و دولتی که به او خوش‌بین بود را تحمل نکرد و یک دولت قانونی را سرنگون کرد و تا آخر در تبعید نگه داشت. عده‌ای را از بین برد و یک فرد نالایق و مطیع را به عنوان شاه روی کار آورد و دستگاه سلطنت را به ایران تحمیل کرد.

در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ نیز دانش آموزان کشورمان به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی و در چارچوب قوانین بین‌المللی مطابق پیمان بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی سال 1966 تجمعی کردند، ولی همین رژیم شاه تحت حمایت دولت آمریکا که همیشه شعار حقوق بشر می دهد ۵۶ نفر از آنها را در این روز به شهادت رساند.

امروز آمریکایی ها همیشه شعار حقوق بشر می دهند ولی همه شاهد بودند همین حقوق بشر آمریکایی  چگونه در سوزاندن و جزغاله کردن  ۲۰۰ هزار نفر ژاپنی در هیروشیما و ناکازاکی، زدن هواپیمای ایرباس جمهوری اسلامی بر فراز خلیج فارس و کشتن ۳۰۰ نفر آدم بی دفاع و بیگناه، ترور ۱۷ هزار نفر در طول انقلاب ایران و ...... چگونه خودش را نشان داد.

دولت های آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بدانند با حمایت خود در این جنایت و نسل کشی شریک هستند همچنین دولت های اسلامی حداقل تحرک نشان دهند و با قطع رابطه سفیر اسرائیل را اخراج کنند که اگر این حمایت انجام نشود از طرف جامعه مسلمانان لکه ننگی تا ابد بر پیشانی آنها خواهد ماند.

*فعال سابق دانشجویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top