تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/14 - 09:10
کد خبر: 521464

اسرائیل رسما روابط خود با آنروا را قطع کرد

اسرائیل رسما روابط خود با آنروا را قطع کرد

رژیم اسرائیل رسما به سازمان ملل متحد اعلام کرد که همکاری با یکی از نهادهای متعلق به این سازمان را لغو کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رژیم اسرائیل صبح امروز دوشنبه در ادامه سیاست‌های ضد فلسطینی و ضد تصمیمات جامعه جهانی و بین‌المللی، توافق نامه همکاری با آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطین سازمان ملل (آنروا) را لغو کرد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل گزارش داد که وزارت خارجه این رژیم این تصمیم خود را به سازمان ملل اعلام کرده و گفته است که توافق انجام شده با آنروا در سال ۱۹۶۷ از این پس دیگر لغو شده است.

اعلام رسمی قطع همکاری با آنروا آن هم در زمانی که غزه بیش از یک سال است در معرض جنگ و حملات ویرانگر بی‌سابقه‌ای قرار گرفته و بیش از ۷۰ درصد زیرساخت‌ها و خانه‌های آن تخریب شده است، می‌تواند به وخیم شدن بحران انسانی بیشتر دامن بزند.

کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی، دوشنبه هفته گذشته قانونی را با موافقت ۹۲ نماینده در مقابل مخالفت ۱۰ نماینده، علیه آنروا تصویب کرد که بر اساس این قانون، فعالیت آنروا در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ ممنوع می‌شود.

اخیراً رژیم اسرائیل به‌صراحت چه در مواضع سیاسی و چه در بعد عملی قصد دارد هر آنچه را دال بر اشغالگری صهیونیست‌ها باشد از جمله وجود اردوگاه‌های آوارگان و سازمان‌های بین‌المللی مربوط به آن را ممنوع و محو کند. رژیم اسرائیل بارها مدارس، مراکز، ساختمان‌ها و کارکنان آژانس آنروا را عامدانه هدف قرار داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top