تاریخ انتشار: شنبه 1403/08/19 - 16:43
کد خبر: 521904

دولت تصمیم به اعمال خاموشی گرفت

دولت تصمیم به اعمال خاموشی گرفت

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که از فردا، خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق در سراسر کشور اعمال می‌شود و برای اطلاع از جزئیات این خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده باید منتظر اعلام رسمی آن از سوی وزارت نیرو باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سخنگوی دولت 3 روز پیش در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: "«شرط عدالت نیست برای تولید برق، بخشی از جامعه با جان خود هزینه آن را پرداخت کند. از همین رو به دستور رئیس جمهور مازوت سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان که شرایط ویژه ای دارند، متوقف می‌شود. می‌توان برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» را  جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان کرد.»"

ابتدا به‌نظر می‌رسید این اعلام سخنگوی دولت، یک پیشنهاد و طرح است، اما امروز مشخص شد که این تصمیم جدید دولت برای اعمال خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده بوده است.

بدون شک ذخایر سوخت نیروگاهی در شرایط مطلوبی نیست؛ اگرچه عنوان می‌شود که در ابتدای دولت چهاردهم (آغاز شهریورماه) ذخایر سوخت نیروگاهی نسبت به زمان مشابه سال قبل کاهش قابل توجهی داشته و شاهد افت 43درصد ذخایر گازوئیل نیروگاه‌ها به‌علت عدم ذخیره‌سازی مناسب در ماه‌های تیر و مرداد بودیم، اما در دولت چهاردهم هم (از ابتدای شهریور تا نیمه آبان) مسئولان مربوطه نتوانستند عقب‌ماندگی‌های این بخش را جبران کنند و پایین بودن سطح ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها از یک سو و دستور رئیس جمهور برای عدم استفاده از سوخت مازوت در تعدادی از نیروگاه‌های بخاری از سوی دیگر، در شرایطی که گازرسانی به نیروگاه‌ها امسال زودتر از سالهای قبل محدود شده، موضوع "تولید برق پایدار" را به چالش کشیده است.

پیگیری‌های تسنیم نشان می‌دهد که از فردا، خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق در سراسر کشور اعمال می‌شود و برای اطلاع از جزئیات این خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده باید منتظر اعلام رسمی آن از سوی وزارت نیرو باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top