تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/21 - 01:45
کد خبر: 522071

صدور هشدار زرد هواشناسی به ۲۲ استان کشور در پی تشدید بارش‌ها

صدور هشدار زرد هواشناسی به ۲۲ استان کشور در پی تشدید بارش‌ها

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق همچنین احتمال آبگرفتگی معابر در ۲۲ استان هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از مهر، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ با اشاره به فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک، در مناطق کوهستانی و سردسیر واقع در شمال غرب و ارتفاعات رشته کوه البرز بارش برف دوشنبه (۲۱ آبان‌ماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، ایلام، قزوین، البرز، تهران، گیلان و مازندران، سه‌شنبه (۲۲ آبان‌ماه) در اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران، آذربایجان شرقی، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، ارتفاعات استان‌های سمنان، گلستان و مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

وقوع این شرایط جوی چهارشنبه (۲۳ آبان‌ماه) در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، شمال خراسان جنوبی، البرز، تهران، شمال استان‌های قزوین و زنجان، شرق آذربایجان شرقی، پنج‌شنبه (۲۴ آبان‌ماه) در اردبیل، گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، نیمه شمالی کرمان، غرب اصفهان، ارتفاعات استان‌های سمنان و زنجان، شرق آذربایجان شرقی و جمعه (۲۵ آبان‌ماه) در شرق استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شمال و شرق هرمزگان، ارتفاعات شرقی تهران دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت اشاره کرد.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی، آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف گیر مد نظر قرار گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top