تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/22 - 19:21
کد خبر: 522260

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

 اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از چهارشنبه (۲۳ آبان) تا بامداد جمعه (۲۵ آبان) دمای هوا در تهران و برخی مناطق استان به طور محسوس کاهش می‌یابد. این روند همراه با بارش باران، برف و مه غلیظ خواهد بود و احتمال وزش باد شدید نیز وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، اداره کل هواشناسی استان تهران از تغییرات قابل توجه در وضعیت جوی پایتخت و مناطق اطراف در روزهای آینده خبر داد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، از روز چهارشنبه ۲۳ آبان تا بامداد جمعه ۲۵ آبان، استان تهران با کاهش محسوس دما مواجه خواهد شد. این تغییرات جوی در حالی است که فعالیت سامانه بارشی از امروز (۲۲ آبان) تا پنج‌شنبه شب (۲۴ آبان) در سطح استان ادامه خواهد داشت.

بر اساس تحلیل‌های انجام شده بر روی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی، تهران در روزهای آینده بارش‌های باران و برف را تجربه خواهد کرد. در این مدت، آسمان استان تهران ابری خواهد بود و در برخی ساعات به ویژه در مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات، شاهد رگبارهای شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید و مه غلیظ خواهیم بود. در ارتفاعات استان نیز بارش برف پیش‌بینی شده است.

یکی از ویژگی‌های مهم وضعیت جوی این هفته، کاهش محسوس دما است که از چهارشنبه تا بامداد جمعه پیش‌بینی می‌شود. در این مدت، دمای هوا به طور قابل توجهی کاهش یافته و در مناطق دامنه‌ها و ارتفاعات به ویژه در شب، یخبندان و یخبندان سطح زمین در انتظار خواهد بود. همچنین در ارتفاعات بالا، کولاک برف و وزش سوزباد (باد شدید و سرد) به وقوع خواهد پیوست که می‌تواند شرایط را برای کوهنوردان و مسافران در مناطق کوهستانی سخت‌تر کند.

در این شرایط، اداره کل هواشناسی استان تهران از شهروندان خواسته است که با توجه به احتمال بارش شدید باران و برف و وزش بادهای شدید، مراقب ایمنی خود و وسایل نقلیه خود باشند. مناطق کوهستانی و ارتفاعات به ویژه در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در معرض خطر کولاک و یخبندان قرار خواهند داشت.

چهارشنبه، ۲۳ آبان: آسمان تهران ابری با بارش باران و مه رقیق خواهد بود. در این روز، گاهی افزایش باد و رگبار و رعد و برق در تهران پیش‌بینی می‌شود. دمای هوای تهران در این روز با کاهش محسوس همراه خواهد بود و حداقل دما ۸ درجه سانتی‌گراد و حداکثر دما ۱۳ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

پنج‌شنبه، ۲۴ آبان: آسمان تهران همچنان ابری خواهد بود و در بعضی ساعات بارش باران و مه رقیق همراه با احتمال رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد. در بعد از ظهر، از شدت بارش‌ها کاسته می‌شود و ابرها کاهش پیدا می‌کنند. همچنین دما به طور محسوسی کاهش یافته و حداقل دما به ۶ درجه سانتی‌گراد و حداکثر دما به ۱۲ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

پس از پنج‌شنبه، از روز جمعه (۲۵ آبان) به تدریج آسمان تهران صاف خواهد شد و دما به صورت تدریجی افزایش می‌یابد. این روند افزایشی دما تا یکشنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

در مناطق کوهستانی تهران، از جمله ایستگاه توچال که در ارتفاعات بالای ۳ هزار متر قرار دارد، دمای حداقل به منفی ۳ درجه سانتی‌گراد رسیده است. بنابراین، این مناطق به ویژه در شب‌های سرد پیش رو، به شدت نیازمند احتیاط بیشتر هستند.

با توجه به تغییرات قابل توجه دمایی و وضعیت بارشی استان تهران، لازم است شهروندان آمادگی لازم برای مواجهه با بارش‌های شدید، رعد و برق و کاهش دما را داشته باشند. همچنین توصیه می‌شود که از تردد در مناطق کوهستانی بدون تجهیزات مناسب خودداری کرده و برای حفظ سلامت خود در روزهای بارانی و برفی، نکات ایمنی را رعایت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top