تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/23 - 13:53
کد خبر: 522320

دریادار سیاری: حماقت دشمنان را مقتدرانه پاسخ می‌دهیم

دریادار سیاری: حماقت دشمنان را مقتدرانه پاسخ می‌دهیم

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته برای مقابله با تهدیدات جدید، گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه به هرگونه حماقت دشمنان پاسخ می‌دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه مسابقات مهارتی سربازان ارتش که صبح امروز (چهارشنبه) در سازمان عقیدتی سیاسی آجا برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: شهیدان جان شیرین خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا ایران اسلامی با صلابت در گیتی بدرخشد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در سازمان‌ها افزود: مأموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران حفظ تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: انجام این مأموریت منوط به داشتن سرمایه انسانی و تجهیزاتی است که در این میدان قرار می‌گیرند تا مأموریت خود را به خوبی انجام دهند.

سرمایه انسانی باید مؤمن، معتقد، متعهد و دارای تخصص بالا باشد.وی با بیان اینکه تخصص با مهارت حاصل می‌شود، تأکید کرد: نیروی انسانی باید ولایتمدار بوده و آموزش‌های لازم را فراگرفته باشد؛ همچنین نیروی انسانی باید شهادت‌طلب باشد و مردانه در مقابل دشمنان ایستادگی کند.

دریادار سیاری با تاکید بر وجود نیروی انسانی مؤمن و متخصص در نیرو‌های مسلح، گفت: نیرو‌های مسلح ایران بسیار توانمند و دارای آمادگی کامل هستند و در صورت هرگونه حماقت دشمنان به راحتی و با اقتدار در مقابل آن‌ها ایستادگی کنند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، عنوان کرد: امروز با پیشرفت فناوری‌ها، باید تجهیزات نیز به‌روز باشد. ما پس از انقلاب شکوهمند اسلامی روی پای خود ایستاده‌ایم و تجهیزات مورد نیاز خود را ساختیم.وی با بیان اینکه اولین جهاد خودکفایی ارتش در نهاجا شکل گرفت، اظهار داشت: آنچه ما را به سرافرازی می‌رساند، نیروی انسانی جوان، کارآمد، توانمند، نخبه و دانشمند است.امیر سیاری با بیان اینکه ایران اسلامی ملتی سرافراز و توسعه‌یافته است، تصریح کرد: هر کشوری باید با تلاش و توجه به توانمندی داخلی خود رشد و پیشرفت کند تا مستعمره دیگر کشور‌ها نباشد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه رشد و پیشرفت موجب رفاه و امنیت مردم می‌شود، گفت: اگر می‌خواهیم تحت سلطه استکبار نباشیم، باید نیروی انسانی ما ولایتمدار، جوان و دارای علم، دانش و مهارت بالا باشد.این سرمایه انسانی است که می‌تواند کشور را در مسیر ارتقاء و رشد قرار دهد.

وی در ادامه با تقدیر از اقدامات صورت‌گرفته در جهت مهارت‌آموزی و رشد و تربیت سربازان بیان کرد: خدمت سربازی فرصتی مغتنمی است که جوان سرباز در آن دوران رشد و پرورش پیدا می‌کند.دریادار سیاری با اشاره به اهمیت ارتقای آموزش‌های نظامی در دوران مقدس سربازی و با بیان اینکه جوانان باید تاکتیک، تیراندازی و موارد نظامی را در جهت افزایش توان دفاعی کشور فرا گیرند، تأکید کرد: باید از فرصت‌های سربازی برای ارتقای جوانان بهره برد تا نیاز‌های جامعه برطرف شود. رشته‌های مهارتی برای کشور بسیار مهم بوده و مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه اقدام مؤثری است که برای دوران مقدس سربازی صورت گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top