تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/23 - 19:34
کد خبر: 522345

مسابقه ساخت ماهواره‌‌‌‌ مکعبی توسط پژوهشگاه فضایی برگزار شد

مسابقه ساخت ماهواره‌‌‌‌ مکعبی توسط پژوهشگاه فضایی برگزار شد

پژوهشگاه فضایی ایران، به کمک دانشگاه صنعتی شریف، اخیراً مسابقه چالشی ماهواره مکعبی را با هدف ترویج صنعت فضایی و تربیت نیروی متخصص در محافل علمی و دانشگاهی کشور برگزار کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، پژوهشگاه فضایی ایران، به کمک دانشگاه صنعتی شریف، اخیراً مسابقه چالشی ماهواره مکعبی را با هدف ترویج صنعت فضایی و تربیت نیروی متخصص در محافل علمی و دانشگاهی کشور برگزار کرده است. این مسابقه در بهمن ماه سال 1402 آغاز شد و با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشگاه‌ها و پژوهشگران مواجه شد.

در این مسابقه، 52 تیم از 15 استان و 27 دانشگاه کشور شرکت کردند. تیم‌ها در مراحل اولیه، دوره‌های آموزشی طراحی مفهومی را گذراندند و پس از ارائه اسناد خود، مورد ارزیابی قرار گرفتند. با توجه به کیفیت بالای کار تیم‌ها، 18 تیم به مرحله طراحی جزئی راه یافتند. در این مرحله، اساتید برجسته دوره‌های آموزشی تخصصی را برای تیم‌ها برگزار کردند تا آنها را در طراحی دقیق‌تر و بهبود کیفیت کار یاری دهند.

در نهایت، از میان این تیم‌ها، 4 تیم موفق به کسب صلاحیت برای ورود به مرحله ساخت مدل مهندسی ماهواره مکعبی 3U شدند. این مرحله از مسابقه نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجهی در توانمندی‌های فنی و علمی شرکت‌کنندگان است و آن‌ها اکنون در آستانه تولید سازه‌های فضایی خود قرار دارند.

در راستای حمایت از این تیم‌های منتخب، پژوهشگاه فضایی ایران در روز دوشنبه، 21 آبان ماه، یک پنل آموزشی برگزار کرد. این پنل با موضوع نحوه نگارش طرح آزمون و نوع تست و نحوه تحویل‌گیری توسط ناظران پژوهشگاه فضایی ایران و با همکاری اساتید پژوهشکده ماهواره برگزار شد. هدف این پنل، ارائه راهنمایی‌های فنی و تخصصی به تیم‌ها بود تا آن‌ها بتوانند به بهترین نحو ممکن مدل‌های مهندسی خود را آماده کنند.

در این رویداد، نمایندگان هر 4 تیم منتخب با دریافت نکات آموزشی از اساتید و ناظران، در بازه زمانی 10 روز فرصت خواهند داشت تا طرح آزمون مدل مهندسی ماهواره خود را نگارش کرده و به ناظران تحویل دهند. این طرح شامل جزئیات دقیق تست‌ها و ارزیابی‌های مورد نیاز برای اطمینان از عملکرد صحیح مدل‌های مهندسی خواهد بود.

برگزاری این پنل آموزشی، نشان‌دهنده تعهد پژوهشگاه فضایی ایران به ارتقاء توانمندی‌های علمی و عملی دانشجویان و پژوهشگران در زمینه فناوری فضایی است. این اقدامات به منظور ارتقای کیفیت و استانداردهای طراحی و ساخت ماهواره‌ها در کشور انجام می‌شود.

با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته و حمایت‌های علمی و فنی، امید است که این تیم‌ها بتوانند در آینده‌ای نزدیک، دستاوردهای ارزشمندی در صنعت فضایی کشور به ارمغان آورند و به توسعه فناوری‌های نوین در این حوزه کمک کنند. پژوهشگاه فضایی ایران و دانشگاه صنعتی شریف به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای جوان در حوزه فضایی هستند و برگزاری چنین مسابقاتی می‌تواند به تحقق این هدف کمک شایانی کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کشته شدن دو نظامی صهیونیست دیگر در جنوب لبنان
اخطار قطع گاز برای ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران
فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید
زلزله حدود ۵ ریشتری بوشهر را لرزاند
جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده غرب علیه ایران در آژانس
حمله پهپادی مقاومت عراق به هدفی نظامی در جنوب اراضی اشغالی
جزئیات روند آتش‌بس در لبنان/ تاثیر قدرت حزب‌الله بر مذاکرات
فریب تبلیغات شارژ سهمیه سوخت را نخورید
دسیسه شرم‌آور شوهر برای زن جوانش
روسیه:اجازه نمی‌دهیم شورای امنیت در مقابل اسرائیل ساکت بماند
تب دنگی خطرناک شد
فرهنگ بسیجی باید در زندگی مردم نهادینه شود
هشدار گازی به ادارات و اماکن عمومی پرمصرف
تیم منتخب کاپیتان بارسلونا بدون حضور خودش
خلق هنر محیطی با زباله و استخوان!
خوابگاه‌های متاهلی موجود، یک‌دهم نیاز کشور است
آستین: حوثی‌ها شریک ایران هستند نه تابع
یارانه آبان‌ماه واریز نشد/ دلیل این اتفاق چیست؟
صدای آژیر خطر در فرانسه پیچید/ وضعیت بحرانی شهرها را ببینید + فیلم
آزادی و اعطای مرخصی بیش از ۸۰۰۰ زندانی استان تهران
یارانه آبان‌ماه واریز نشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top