تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/08/24 - 15:20
کد خبر: 522417

پیام قطعی فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل

پیام قطعی فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعا پاسخ ما کوبنده خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در دیدار با خانواده شهید سرگرد سجاد منصوری از شهدای مدافع آسمان نیروی پدافند هوایی ارتش، ضمن اهدای نشان فداکاری به این خانواده شهید گفت: همه انسان‌ها دارای عمر مشخصی هستند الان در غزه جنین در رحم، نوزاد، نوجوان و پیر به شهادت می‌رسند و یا در ایام کرونا نفرات زیادی در سنین مختلف فوت نمودند که نحوه پایان عمر مهم است.

به قول شهید سلیمانی؛ «تا کسی شهید نباشد شهید نمی‌شود» شهید شما که با نان حلال، شیر پاک و در خانواده‎ای مسلمان و مومن تربیت شده، جان خود را برای دفاع از کشور با خدا معامله کرده و بهشت و جاودانگی را خریده است.

وی اظهار داشت: خیلی‌ها پس از مرگ فراموش می‌شوند اما شهدا همیشه زنده‌اند و نزد خداوند روزی می‌خورند و در روز قیامت شفیع همه به ویژه خانواده خود خواهند بود؛ لحظه شهادت آنچنان لذت بخش است که شهدا آرزو می‌کنند هزاران بار این لذت را بچشند که ما از درک آن عاجزیم.

در هر خانواده ممکن است شهیدی در جمع بستگان باشند ولی این 4 شهید مدافع آسمان برجسته‌اند چرا که در مقابل بدترین انسان روی زمین و همانند شمر و یزید (نتانیاهو و بایدن) به شهادت رسیدند که افتخار بزرگیست و جای تبریک دارد.

امیدوارم با جوانان شهید کربلا محشور شوند؛ خوش به حال شهدا که به لقاءالله پیوستند از خداوند می‌خواهیم به برکت خون آنها، آرامش به همسر، پدر و مادر شهدا عنایت فرماید و پرچم این کشور و انقلاب به برکت شهدا همچنان بالاست.

وی تاکید کرد: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعاً پاسخ ما کوبنده خواهد بود.

فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: در کشور ما علاوه بر نظامیان، همه مردم نیز بسیجی و آماده دفاع از انقلاب، ناموس و کشور در مقابل دشمنان قسم خورده انقلاب هستند. تا جوانانی مثل فرزندان شما در این کشور حضور دارند دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و اهداف خود نخواهند رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top