تاریخ انتشار: جمعه 1403/08/25 - 09:44
کد خبر: 522425

پزشکیان: امروز دنیا به این باور رسیده که ایران بدنبال صلح و امنیت در جهان است

پزشکیان: امروز دنیا به این باور رسیده که ایران بدنبال صلح و امنیت در جهان است

رئیس جمهور با بیان این‌که «آن‌چه جمهوری اسلامی ایران در فناوری هسته‌ای بدنبال آن است دقیقا مطابق چارچوبها و مجوزهای قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است» گفت که ایران آمادگی خود را برای همکاری و همگرایی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام می‌کند؛ گرچه امروز دنیا نیز به این باور رسیده که ایران اسلامی بدنبال صلح و امنیت در جهان است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود پزشکیان عصر دیروز؛ پنجشنبه ۲۴ ابان ۱۴۰۳ در دیدار رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تبیین فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای و موضع ثابت و اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی گفت‌: ما همانگونه که بارها اعلام کرده‌ایم بر اساس فتوای صریح رهبری معظم انقلاب اسلامی به هیچ وجه به دنبال ساخت سلاح اتمی نبوده و نخواهیم بود و کسی هم اجازه عدول از سیاست ایشان را نخواهد داشت.

وی با بیان این‌که «آنچه جمهوری اسلامی ایران در فناوری هسته‌ای بدنبال آن است مطابق چارچوبها و مجوزهای قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقوق قائل شده این سازمان برای دیگر کشورها است»، تصریح کرد: بر این اساس ما همان‌گونه که از پیشتر و به طور مکرر حسن نیت خود را ثابت کرده‌ایم، آمادگی خود را برای همکاری و همگرایی با این نهاد بین‌المللی به منظور رفع ابهامات و شبهات ادعایی درباره فعالیت صلح آمیز هسته‌ای کشورمان اعلام می‌کنیم، گرچه امروز دنیا نیز به این باور رسیده که ایران اسلامی بدنبال صلح و امنیت در جهان است.

وی به توافق برجام و عهد شکنی آمریکا و کشورهایی اروپایی در این توافق نیز اشاره کرد و افزود: بنا به تأیید چندین گزارش آژانس انرژی اتمی ما به تمام تعهدات خود در این توافق عمل کردیم اما این امریکا بود که به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و راه را برای ادامه این مسیر غیر ممکن کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به شرایط بحرانی منطقه و وقایع تلخ و تاسف بار در غزه و لبنان ناشی از تجاوزگری و جنایتگری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بنده با شعار ایجاد وفاق و همدلی در داخل و تأکید بر صلح و دوستی و توسعه روابط با دنیا وارد انتخابات شده و از سوی مردم به عنوان رئیس جمهور برگزیده شدم، اما متاسفانه در اولین روز آغاز به کارم رژیم صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه دست به ترور اسماعیل هنیه زد و آنچه که ما بدنبال آن بودیم را خدشه دار و در ادامه نیز با آتش افروزی و خونریزی منطقه را به بحرانی شدید دچار کرد.

وی با تأکید بر این‌که «این رژیم همه موازین و مقررات بین‌المللی از جمله کشتن زنان و کودکان، حمله به مراکز درمانی و بیمارستانها و بمباران مدارس و مناطق مسکونی را زیرپا گذاشته اما متاسفانه به جای توبیخ از سوی کشورهای مدعی حقوق بشری حمایت و تسلیح نیز می‌شود»، افزود: ‌امروز انتظار افکار عمومی دنیا از کشورهای مدعی حقوق بشر و همچنین نهادها و سازمانهای بین‌المللی نقش آفرینی موثر در توقف این جنایات به جای سکوت و انفعال است.

وی افزود: ما معتقدیم جنگ نه به نفع ما، نه به نفع منطقه و نه به نفع جهان است و هیچ انسان عاقلی بدنبال جنگ افروزی و توسعه دادن آن نیست، اما قطعا در مقابل هر کنشی علیه امنیت خود واکنشی قاطع و محکم نشان خواهیم داد.

گروسی: تعامل خوب ایران و آژانس شیطنت‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را خنثی خواهد کرد

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در این دیدار ضمن تمجید از رویکرد و نگاه صلح مدار و وفاق محور دکتر پزشکیان و همچنین قدردانی از همکاری‌های مجدانه مسئولان سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به مرور کلی روابط و تعاملات خوب جمهوری اسلامی ایران و آژانس پرداخت و گفت‌: عمیقا معتقدیم دوره ریاست جمهوری جنابعالی فصل جدیدی از روابط خوب و مثبت میان ایران و آژانس را رقم خواهد زد.

 مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین تصریح کرد: قطعا تعامل و همکاری خوب میان ایران و آژانس شیطنت‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را خنثی خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top