تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 05:30
کد خبر: 522613

پروازهای هفتگی فرودگاه بوموسی افزایش می‌یابد

پروازهای هفتگی فرودگاه بوموسی افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: با توجه به دستور وزیر راه وشهرسازی، افزایش پروازهای هفتگی جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس به فرودگاه بین‌المللی بندرعباس، در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از مهر، رضا نخجوانی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: پیش از سفر وزیر راه و شهرسازی به جزایر سه‌گانه ایران (بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک) در خلیج فارس، هر هفته یک پرواز از فرودگاه بندرعباس به فرودگاه بوموسی انجام می‌شد.

وی با بیان اینکه با دستور وزیر راه و شهرسازی از هشتم آبان امسال پروازهای فرودگاه بوموسی هفتگی به چهار پرواز افزایش یافته است، گفت: در نظر داریم با توجه به ظرفیت‌های موجود تعداد پروازهای هفتگی بین فرودگاه بوموسی و بندرعباس به هفتگی هفت پرواز افزایش یابد. در همین راستا رفع نیازمندی‌های این فرودگاه در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر راه وشهرسازی تاکید کرد: بررسی‌های همکاران ما در شرکت فرودگاه‌ها حاکی از این است که اکنون انجام روزانه یک پرواز بین فرودگاه‌های بوموسی و بندرعباس مورد نیاز ساکنان این جزایر سه‌گانه است و افزایش تعداد پروازهای هفتگی در مسیر فرودگاه‌های بوموسی، بندرعباس و شیراز بسیار ضروری است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به موقعیت استراتژیک جزایر بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در خلیج فارس، یادآور شد: بیش از سه هزار نفر در این جزایر سکونت دارند و انجام حداقل روازنه یک پرواز از طریق فرودگاه بوموسی با تایپ‌های مختلف هواپیما نیاز ساکنان این جزایر است.

نخجوانی در پایان گفت: اکنون هوایپمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران‌ایر) هر هفته یک پرواز، هواپیمایی «پارس‌ایر» یک پرواز و شرکت هواپیمایی «کارون‌» نیز هر هفته ۲ پرواز از فرودگاه بوموسی به فرودگاه بندرعباس انجام می‌دهند و شرکت هواپیمایی «پویا» آمادگی خود را برای برقراری پروازهای خود به فرودگاه جزیره بوموسی اعلام کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نرخ مصوب جدید ۴ محصول لبنی اعلام شد
واکنش خضریان به شکایت صالحی امیری
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد
بحران پدیده پیری جمعیت ایران کمتر از ۳۰ سال آینده
پزشکیان درگذشت آیت‌الله شاهچراغی را تسلیت گفت
برخی جریانها با اتهام‌زنی، تصویب اسناد مرتبط با زنان را با مانع روبه‌رو می‌کنند
علت آلودگی هوای تهران چیست؟
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top