تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 08:26
کد خبر: 522624

ترافیک سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران

ترافیک سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پر حجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های تهران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در حال حاضر در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه لشکری از تهرانسر تا قبل از بزرگراه ستاری، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا بزرگراه یادگار امام (ه)، شاهد بار ترافیکی پر حجم و سنگین هستیم.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین از خیابان هنگام تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی از بلوار هنگام تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: تأثیر تعویض به موقع روغن و استفاده از ضد یخ‌ها در کاهش آلاینده‌های هوا بسیار محسوس می‌باشد؛ رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی، سرهنگ علی اصغر شریفی، به شهروندان تهرانی در ارتباط با این موضوع توصیه کرد: تعویض به موقع روغن باعث خواهد شد که موتور خودرو شما تمیز بماند و نرم کار کند. همچنین باعث ماندن رسوبات کمتر در موتور می‌شود؛ و نتیجه آنکه، کارایی موتور نیز افزایش پیدا کند؛ شما می‌توانید با انجام این کار مهم، سهم بسزایی در کاهش ترافیک و آلودگی هوا داشته باشید.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود
مورایس سرمربی الشارجه امارات شد
اولین مرکز هوش مصنوعی و علم داده در دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد
جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی
پاسخ کوبنده دانشمند ایرانی به مقاله سفارشی جنگ ۱۲ روزه نیچر
جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی برای استقلال و پرسپولیس
برگزاری جشن ازدواج شریف با حضور ۱۵۰ زوج شریفی
پرداخت کمک هزینه معیشتی به ۲۳۷ هزار فرد دارای معلولیت شدید
صحبت های عابدینی در مورد طارمی صحیح نیست
فراخوان دریافت یارانه حمایتی تحقیق و توسعه هوش مصنوعی اعلام شد
دعوت دانشجویان خراسان جنوبی از رئیس‌جمهور برای حضور در دانشگاه‌ها
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
توصیه‌های وزارت بهداشت برای شب یلدا
وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد
روند افزایشی سرطان پروستات در ایران
تغییر ارز تجهیزات پزشکی نباید به بیماران آسیب بزند
دریافت کالابرگ برای سه دهک اول
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
مجوز قیمت‌گذاری بیش از ۱۰۰ شعبه‌ بانک آینده صادر شد
مجوزی برای آموزش پزشکی و داروسازی خصوصی صادر نشده است
تراکتور عطش پیروزی دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top