تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 09:36
کد خبر: 522646

حزب الله با ۱۳۰ موشک و ۵ پهپاد اراضی اشغالی را هدف قرار داد

حزب الله با ۱۳۰ موشک و ۵ پهپاد اراضی اشغالی را هدف قرار داد

منابع اسرائیلی گزارش دادند که روز گذشته حزب الله با حملات گسترده مناطق مختلف فلسطین اشغالی را با موشک و پهپاد هدف قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسانه‌های صهیونیستی در این باره اعلام کردند که از صبح روز شنبه تاکنون، ۱۳۰ راکت و ۵ پهپاد به سمت شمال اسرائیل شلیک شده است.

از سوی دیگر درپی حمله موشکی از سمت لبنان به سوی سرزمین‌های اشغالی صدای چند انفجار شدید در «حیفا» و «عکا» به گوش رسید که در جریان آن تاکنون ۶ صهیونیست زخمی شدند.

این انفجارها به قدری سنگین بوده که بخشی از برق شهر حیفا قطع شد و شهر در تاریکی فرو رفت.

از سوی دیگر رژیم صهیونیستی با تأیید شلیک ۱۰ موشک از لبنان به سوی حیفا اعلام کرد که برخی از این موشک‌ها رهگیری شده و برخی دیگر نیز سقوط کرده است.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که این حملات که به منطقه الکرمل در شهر حیفا انجام شده، خسارات قابل توجهی به شماری از ساختمان‌ها و خودروها وارد آورده است.

از سوی دیگر، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که یک ساختمان در منطقه الکرمل مستقیماً توسط حزب الله هدف قرار گرفت.

حزب الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که با موشک نقطه زن یک تانک مرکاوا را در حومه شرقی شهرک «شمع» هدف قرار داده که در جریان آن سرنشینان آن کشته و زخمی شدند.

جبهه داخلی اسرائیل نیز گزارش داد که آژیر خطر در «کریات شمونه»، «مسگاو عام»، «المناره» و «مرگلیوت» در اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی به صدا در آمده است.

در بیانیه دیگری از حزب الله آمده است که این گروه با پهپادهای انتحاری تجمع نیروهای دشمن اسرائیلی در پایگاه «العباد» را هدف قرار داده است.

این گروه اعلام کرد که در حمله دیگری نیز تجمع نیروهای دشمن در شهرک نشین «کفار گلعادی» و حومه شرقی شهرک «مرکبا» هدف موشکی قرار گرفته شد.

در بیانیه دیگری از حزب الله آمده است که با موشک‌های ویژه‌ای پایگاه‌های نظامی در شهر «حیفا» و منطقه «الکرمل» هدف قرار دادیم.

این گروه اعلام کرد که برای نخستین بار پایگاه «نیچر» که حاوی یک پمپ گاز در جنوب شرق حیفاست نیز به بانک اهداف آن اضافه شده است.

حزب الله در بیانیه دیگری که با موشک پایگاه «هضبه العجل» در شمال شهرک نشین «کفاریووال» را هدف قرار دادیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نرخ مصوب جدید ۴ محصول لبنی اعلام شد
واکنش خضریان به شکایت صالحی امیری
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد
بحران پدیده پیری جمعیت ایران کمتر از ۳۰ سال آینده
پزشکیان درگذشت آیت‌الله شاهچراغی را تسلیت گفت
برخی جریانها با اتهام‌زنی، تصویب اسناد مرتبط با زنان را با مانع روبه‌رو می‌کنند
علت آلودگی هوای تهران چیست؟
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top