تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 10:50
کد خبر: 522668

هاآرتص: بازگشت ترامپ برای راستگرایان اسرائیل هم مژده نیست

هاآرتص: بازگشت ترامپ برای راستگرایان اسرائیل هم مژده نیست

این روزها نه تنها جامعه جهانی بلکه اسرائیل که به شدت به ایالات متحده نزدیک است نیز از روی کار آمدن فردی که صلاحیت رئیس جمهوری ندارد، دچار تلاطم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این تعبیری است که گولان فرایلاخ در یادداشت خود در روزنامه هاآرتص از اوضاع اسرائیل بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشت.

به اعتقاد این نویسنده شخصیت خود شیفتگی که در ترامپ وجود دارد باعث می‌شود به طور حتم به سوی انتقام گرایش پیدا ‌کند و با توجه به بی ثباتی در شخصیتش ما هم نمی‌دانیم که با چه نوع ترامپی مواجه خواهیم شد.

براساس برداشت‌های این نویسنده، بر خلاف اعتقادات رایج تصور نمی‌شود در برهه پیش رو شاهد دوره طلائی برای اسرائیل با ترامپ باشیم، اگر هم دوره طلایی هم شکل بگیرد ضرورتا به نفع ما نخواهد بود، چون ترامپ ثابت کرده است که حتی تعهدش نسبت به نتانیاهو هم در چارچوب منافع شخصی است.

ترامپ از یهودیان آمریکا خشمگین است، زیرا آنها پاسخ خوبی هایش را نداده و به حزب دموکرات رای دادند، ترامپ حتی نسبت به اینکه نتانیاهو در دور قبلی به خود جرات داد و به بایدن تبریک گفت هم هنوز از وی کینه به دل دارد، این در حالی است که ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری اش، کارهای مهمی را برای ما انجام داد، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، جولان را به عنوان بخشی از خاک ما به رسمیت شناخت و توافقنامه‌های ابراهیم را راه انداخت و شاید یکی از دشوارترین اقدامات او هم خروج از توافق هسته‌ای باشد، بر خلاف بایدن او با نتانیاهو یک روح در دو بدن هستند و در همین چارچوب پیش بینی می‌شود از اصلاحات قضائی نتانیاهو حمایت کرده و بدین شکل شکاف خود را با یهودیان آمریکا بیشتر کند.

به اعتقاد نویسنده، در شرایطی که بسته کمک‌های ۱۰ ساله نظامی آمریکا به اسرائیل سال ۲۰۲۸ به پایان خواهد رسید و با وجود آنکه ادامه دریافت این کمک‌ها از سوی اسرائیل امری تضمین شده محسوب می‌شود، اما ترامپ و حزب جمهوری خواه رویه‌ای دارند که این کمک‌های خارجی را بدون دریافت بهای آن تقدیم نمی‌کنند، از اینرو احتمال کاهش حجم این کمک‌ها وجود دارد، در این میان ترامپ نسبت به خاورمیانه و مسئله فلسطین هم ابراز بی تفاوتی خواهد کرد، شاید این امر برای ما امری خوب باشد اما این امر هم برای ما هزینه بر خواهد بود.

علاوه بر آن پیش بینی می‌شود که ترامپ با قدرت برای پایان دادن به جنگ در غزه و لبنان فشار وارد کرده و در این راستا منافع اسرائیل را چندان مورد توجه قرار ندهد تا از خطر گرفتار شدن در باتلاق خاورمیانه دوری بجوید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top