تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/27 - 18:00
کد خبر: 522707

استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی تقویت شود

استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی تقویت شود

عضو مجلس خبرگان رهبری بر اولویت توسعه رشته‌های پزشکی، سرمایه‌گذاری در میبد و ورود به حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، آیت‌الله علیرضا اعرافی، در دیدار با دکتر نوری شادکام، رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، خواستار توسعه دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان میبد و ایجاد رشته‌های جدید در این دانشگاه شد و اظهار داشت: یکی از مطالبات در میبد، دانشگاه علوم پزشکی و افزودن رشته‌های جدید است که امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی یزد آن را در اولویت قرار دهد.

وی به طرح احداث مجتمع علمی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم(ص) در میبد اشاره کرد و از آمادگی سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی با مشارکت بخش خصوصی خبر داد.

اعرافی از دانشگاه علوم پزشکی خواست به صورت جدی از این طرح حمایت کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر اهمیت ورود به حوزه هوش مصنوعی، فناوری نانو و فناوری‌های فرابخشی گفت: این حوزه‌ها تحولات عظیمی ایجاد می‌کنند و ورود به این عرصه‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

اعرافی تقویت رویکردهای سلامت اجتماعی، مطالعاتی و پژوهشی را از دیگر مأموریت‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی دانست و تأکید کرد: دانشگاه باید با استفاده از ظرفیت‌های استان، جایگاه یزد را در منطقه، کشور و بین‌الملل ارتقا دهد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت پذیرش دانشجویان بین‌المللی، بر تثبیت جایگاه یزد در حوزه دانشگاهی و گردشگری سلامت تأکید کرد.

امام جمعه میبد رویکرد عدالت را مهم‌ترین مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: اولین حق همه، از فقیر تا غنی، بهره‌مندی از سلامت و درمان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان افزود: یزد باید در حوزه فلسفه، اخلاق و حقوق سلامت دستاوردهای جدیدی کسب کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شوند
آئین تجلیل از مادر سرداران شهید حسن و محمد باقری
نباید انگیزه‌های دوران دفاع مقدس خاموش شود
ثبت‌نام‌ در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ آغاز شد
مجمع عمومی سازمان ملل بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید کرد
مربی استقلال به کمیته اخلاق دعوت شد
آغاز زندگی مشترک ۲۵۰ زوج دانشجو با مشارکت شهرداری منطقه ۶
دانشگاه موفق دارای دانشکده‌های درهم‌ تنیده است نه جزیره ای
خودشیفته‌ترین مردم جهان در کدام کشورها زندگی می‌کنند؟
سرعت اینترنت ثابت و همراه ایران در رده‌بندی جهانی ۵ پله صعود کرد
ماجرای جابجایی مجسمه والرین از میدان انقلاب چیست؟
نمایشی در تضاد خانواده
اجازه مصرف بی‌ضابطه برق را به هیچ‌کس نمی‌دهیم
رهبر انقلاب: به‌رغم مشکلات، نقاط مثبت در کشور زیاد است
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top