تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/28 - 09:18
کد خبر: 522779

«وبصادر» بزرگترین بانک بورسی می‌شود

«وبصادر» بزرگترین بانک بورسی می‌شود

​افزایش سرمایه ۲۶۳ درصدی بانک صادرات ایران مورد موافقت بانک مرکزی قرار گرفت و سرمایه این بانک از محل تجدید ارزیابی مازاد دارایی‌ها بیش از ۷۸۳ هزار میلیارد ریال افزایش و به بزرگترین بانک بورسی کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایسنا؛ بانک صادرات ایران، با موافقت بانک مرکزی با افزایش سرمایه بانک صادرات ایران از محل تجدید ارزیابی مازاد دارایی‌ها، مجوز این نهاد نیز در پی موافقت وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی‌سازی، اخذ شد و سرمایه ثبتی بانک با طی شدن مرحله دیگر برای اخذ مجوز و موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار تهران، از محدوده ۲۱۵ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال با ۲۶۳ درصد افزایش به بیش از ۷۸۳ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال خواهد رسید.

 بانک صادرات ایران به دنبال اصلاح ساختار مالی و تلاش برای بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی و انجام نخستین مرحله از افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم سهام و آورده نقدی سهامداران پس ۲۲ سال، مرحله دوم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مازاد دارایی‌های خود را دنبال می‌کند که بانک مرکزی نیز پس از بررسی گزارش توجیهی افزایش سرمایه حسابرسی‌شده و ضمن تأکید بر ضرورت واگذاری اموال مازاد بانکی و غیر بانکی، در این مرحله، موافقت خود با افزایش سرمایه بانک تا ۷۸۳ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال را اعلام کرد.

 با موافقیت سازمان بورس و اوراق بهادار و برگزاری مجمع ویژه افزایش سرمایه، بانک صادرات ایران به بزرگترین بانک بورسی کشور تبدیل خواهد شد و فصل نوینی از حمایت این بانک از اقتصاد و مردم با تخصیص بهینه منابع و اصلاح ساختارهای مالی رقم خواهد خورد.

در ادامه اصلاح ساختار مالی بانک صادرات ایران با ایجاد شدن منابع مازاد ناشی از تجدید ارزیابی و آزاد کردن آن از محل فروش اموال مازاد، سود انباشته بانک به تناسب افزایش و راه را برای افزایش سرمایه‌های بعدی فراهم می‌کند که قطعا تأثیر مناسبی در بهبود کفایت سرمایه بانک خواهد داشت.​

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top