تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/28 - 12:01
کد خبر: 522790

یوسفی: خودروهای با تکنولوژی دهه ۵۰ را به قیمت خودروهای روز دنیا به مردم می‌فروشند

یوسفی: خودروهای با تکنولوژی دهه ۵۰ را به قیمت خودروهای روز دنیا به مردم می‌فروشند

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه بازار خودروسازی در کشور ما انحصاری است، گفت: خودروهای با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت خودروهای روز دنیا همچون لندکروز و بوگاتی به مردم می‌دهند و در این شرایط اصلا هم کیفیت مهم نیست چون رقیبی در بازار خودرو وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»مجتبی یوسفی، با اشاره به بندی از لایحه بودجه ۱۴۰۴ درباره عرضه خودروهای وارداتی در بورس گفت: طبق تجربه گذشته،‌ بورس برای کشورهایی کارآمد است که بازار کامل را رعایت می‌کنند یعنی هیچ محدودیتی در عرضه و تقاضا ندارند.

وی افزود: بازار خودروسازی در کشور ما انحصاری و تولید خودرو محدود است لذا مردم باید برای تامین یک نیاز اصلی صف بکشند. نتیجه انحصار این است که خودروهای با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت خودروهای روز دنیا همچون لندکروز و بوگاتی به مردم می‌فروشند و در این بین اصلا هم کیفیت مهم نیست چون رقیبی وجود ندارد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: همین موضوع در برخی از محصولات فولادی و سیمانی و پتروشیمی اتفاق می‌افتاد چون تولیدکننده‌ها و خریداران محدود هستند. براین اساس به دلیل نبود بازار کامل در کشور ما، بورس کارایی لازم را در محصولات انحصاری ندارد.

یوسفی با ابراز مخالفت با عرضه خودرو در بورس گفت: مجلس یازدهم علی‌رغم تمامی مخالفت‌ها، واردات خودروهای نو و کارکرده را با هدف ایجاد رقابت در صنعت خودروسازی و به دنبال آن افزایش کیفیت و کاهش قیمت تصویب کرد؛ وزارت صمت نیز آیین‌نامه آن را تدوین کرده که از آقای اتابک وزیر صمت تشکر می‌کنم. انتظار می رود برای احقاق این حق قانونی مردم ایستادگی شود.

وی در پایان و در جمع بندی با بیان اینکه نتیجه عرضه خودرو در بورس، افزایش قیمت است،‌ گفت: ما به عقب برنمی گردیم؛ باید واردات خودرو انجام شده تا این انحصار برداشته شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اهمیت و ضرورت نظام مالیاتی در توسعه اقتصادی پایدار
بالاترین نرخ مالیات بر درآمد شخصی در کشورهای اروپایی
فهرست کالاهای حامی صهیونیستی را منتشر کنید!
ثبت پایین‌ترین ضریب جینی ۹ سال اخیر در آخرین سال دولت شهید رئیسی
جنبش فحش
ولنتاین و چالش «تهی‌شدگی» در مقابل واردات فرهنگی
عقبگرد خطرناک در تربیت پزشک
دست و پا زدن‌های آمریکا؛ قدرت رو به افول
دومینوی دروغ
چین نسبت به «رویارویی» با آمریکا هشدار داد
کاریکاتور| افشای اسناد اپستین ترامپ قمارباز
کاریکاتور| این داستان: احمق خوش خیال
کاریکاتور| سازمان تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
کاریکاتور| کاریکاتور جدید کمال شرف از دونالد ترامپ
وزیر خارجه الجزایر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت
وزیر خارجه تونس سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت
روابط ایران و ارمنستان در سطح همکاری‌های راهبردی ارتقاء می‌یابد
عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
یارانه نقدی سه دهک اول واریز شد
آیین یادبود چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه برگزار می‌شود
۵۷ نماینده مجلس خواستار جلوگیری از اصلاحات مکرر دفترچه کنکور شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top