تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/08/28 - 23:36
کد خبر: 522861

شوک به دنیای فوتبال با به کما رفتن دختر فوتبالیست | مرثیه‌ای برای سلین؛ سکوت در برابر فاجعه

شوک به دنیای فوتبال با به کما رفتن دختر فوتبالیست | مرثیه‌ای برای سلین؛ سکوت در برابر فاجعه

سلین حیدر، دختر فوتبالیست لبنانی بر اثر حملات اسرائیل به کما رفت. او اولین ورزشکاری نیست که زیر آتشبار رژیم صهیونیستی جانش به خطر می‌افتد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از همشهری انلاین،  جامعه ورزش دیروز با شوکی بزرگ روبه‌رو شد؛ چراکه تازه‌ترین قربانی‌ حملات رژیم صهیونیستی به لبنان یک ورزشکار است؛ سلین حیدر، دختر فوتبالیست. سلین چندماهی است که به تیم ملی فوتبال زنان لبنان دعوت شده بود اما در چند ساعت گذشته هم‌تیمی‌ها او، خانواده و اطرافیانش تنها یک خواسته داشته‌اند؛ اینکه او زنده بماند. سلین در حملات موشکی رژیم صهیونیستی به منطقه شیاع در حومه بیروت مجروح شد. فیلم‌هایی که از او در فضای مجازی منتشر شده نشان می‌دهد که ترکش‌ها به سر او اصابت کرده و موجب خونریزی شدید شده؛ فیلم‌هایی به‌شدت ناراحت‌کننده که شبکه‌های اجتماعی پیش از نمایش آنها به کاربر هشدار می‌دهند. سلین حیدر بعد از این اتفاق بلافاصله به بیمارستان سنت‌جورج منتقل شد اما خانواده او در تلاش بودند تا سلین را به بیمارستان دیگر منتقل کنند؛ چراکه بیمارستان سنت‌جورج هم از حملات رژیم صهیونیستی در امان نبود. سلین به اجبار در همان بیمارستان جراحی شد. او دچار خونریری شدید شده بود و مسئولان درمانی بیمارستان دنبال افرادی بودند که گروه خونی‌شان O مثبت است. دیروز آخرین خبر درباره وضعیت این بازیکن این بود که او در بخش ویژه بستری شده و فعلا در کماست.

- مجروح‌شدن سلین حیدر، جامعه ورزش را بهت‌زده کرده است. اصیل طفیلی، هم‌تیمی سابق سلین و ژورنالیست لبنانی گفته جامعه فوتبال زنان باورشان نمی‌شد که این اتفاق برای یک بازیکن بیفتد. ژوانا حمزه، مربی سابق سلین هم گفته که او باهوش‌ترین بازیکنش بوده که داشته و همه او را دوست داشتند. سلین پیش از این در تیم زیر۱۸سال لبنان حضور داشته و یک کاپ قهرمانی هم با این تیم دارد.

- سلین حیدر نخستین ورزشکار قربانی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و غزه نیست و آخرین نفر هم نخواهد بود. از آخر تابستان که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان آغاز شده، ۳هزار و ۴۵۲نفر جانشان را در لبنان از دست داده‌اند که ‌بین این شهدا چهره‌های ورزشی هم حضور دارند. مصطفی غریب، کاپیتان تیم فوتبال شباب بعلبک یکی از این نفرات است. حملات رژیم صهیونیستی فقط زندگی حرفه‌ای ورزشکاران را تحت‌تأثیر قرار نداده، حالا این ورزشکاران مثل دیگر مردم این منطقه باید به فکر جان‌شان باشند.

- روز گذشته بعد از این اتفاق فعالان اجتماعی و روزنامه‌نگاران سراسر جهان در شبکه‌های اجتماعی کمپینی به راه انداختند و از فیفا درخواست کردند که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کند. روزهای گذشته هم برخی از لیگ‌های خارجی به این اتفاقات واکنش متفاوتی داشته‌اند. آنها درنظر دارند قوانینی را وضع کنند که تیم‌ها بتوانند از بازیکنان لبنانی استفاده کنند. با حملات اخیر ورزش در لبنان متوقف شده و این درحالی است که این کشور بهترین ورزشکاران منطقه را دارد که در بیشتر مواقع مورد توجه تیم‌های خارجی هم بوده‌اند. در این بین توییتی که سارا، تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک لبنان منتشر کرده، بیش از هر توییتی قابل توجه جهانیان بوده است. او خطاب به ۷۰۰هزار دنبال‌کننده‌اش توییت زد اما حرف‌هایش طعنه‌ای به جامعه جهانی بود: «اگر سلین حیدر اوکراینی بود، داستانش همه جا پخش می‌شد، اما چون او لبنانی است، دنیا سکوت کرده.»

- دنیا در مقابل قربانیان لبنان سکوت کرده؛ همانطور که واکنشی به شهدای غزه نداشته است. طبق آماری که ۱۷مهر منتشر شده، از شروع حملات به غزه از ۲۷اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۵۰۰چهره ورزشی شهید شده‌اند که یا ورزشکار بوده‌اند یا مربی و داور و یا از مقامات ورزشی. نکته آزاردهنده آمار این است که ۳۰۰نفر از این شهدا کودکانی بوده‌اند که در آکادمی‌های فوتبال عضویت داشته‌اند.

- معروف‌ترین ورزشکاری که در منطقه غزه به شهادت رسید، هانی المصدر است؛ مربی تیم فوتبال المپیک فلسطین. ماجد ابومراحیل نخستین دونده فلسطینی هم که در المپیک دوید، ابتدای تابستان شهید شد. دلیل مرگ او نارسایی کلیه اعلام شد اما علت اصلی قطع برق بیمارستان به‌دلیل حملات هوایی رژیم صهیونیستی بود. هانی مسمه، داور بین‌المللی فوتبال هم در حملات هوایی‌ ماه ژوئن شهید شد. حسن زعیتر و ابراهیم غاسیا بازیکنان تیم ملی والیبال بودند که در بمباران اردوگاه جبالیا جان‌شان را از دست دادند.

- درحملات رژیم صهیونیستی ۹۰درصد زیرساخت‌های ورزشی غزه از بین رفته است؛ ‌ استادیوم‌های ورزشی یا بمباران ‌یا زیر بولدوزر تخریب شده‌اند و چه زمین‌های فوتبالی که در این منطقه که حالا گورستان موقت یا دائمی شده‌اند یا ورزشگاه‌هایی که به‌عنوان بازداشتگاه استفاده می‌شوند. نمونه‌اش استادیوم یرموک بود؛ تصاویری که زمستان سال پیش از این استادیوم منتشر شد نشان می‌داد صهیونیست‌ها آن را به بازداشتگاه تبدیل کرده‌اند.

- بهار امسال فدراسیون فوتبال فلسطین در نامه‌ای به فیفا درخواست کرد فدراسیون فوتبال رژیم صهیونیستی به‌دلیل خشونت و نقض حقوق بشر در غزه تعلیق شود. وعده فیفا این بود که در این‌باره تحقیق می‌کند. آیا نیازی به تحقیق هست؟ تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی خودش گویای همه‌چیز بوده و هست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تعیین نرخ بلیت حج سال آینده منوط به نرخ ارز و سوخت
مذاکره؛ مشروط به تأمین منافع
هشدار مدیریت بحران درباره وزش باد شدید و بارش باران در تهران
عیادت دنیامالی و تاج از مهدی اربابی
عراقچی: وحشیگری رژیم صهیونیستی، جامعه جهانی را در برابر آزمونی جدی قرار داده است
آماده‌باش در تل‌آویو از بیم اصابت موشک‌های حزب‌الله لبنان
واکنش سودان به جنایت علیه زنان
درخشش تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
احتمال اعلام آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی
بازدید نمایندگان مجلس از مراکز هسته‌ای
پای دستگاه‌های نظارتی هم به مسئله بنیاد مستضعفان باز شد +فیلم
آتش‌بس با لبنان انتخاب بین بد و بدتر است
آماده‌باش برای جذب هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی
تنها دغدغه‌ام پیروزی مقابل الوکره است
ابلاغ قانون افزایش سهمیه درصندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف
شکل کلاس‌های فعلی هم دیگر کارآمد نیست
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاه‌های جمهوری آذربایجان اعتبار ندارد
دیدار عراقچی با وزرای خارجه بوسنی‌و‌هرزگووین و اسلوونی
فردا؛ نشست کابینه دولت لبنان برای توافق آتش‌بس
رفع خاموشی‌ها با افزایش ۳درصدی ذخایر سوخت نیروگاهی
نامه آملی لاریجانی به مجلس درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top