تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/29 - 19:30
کد خبر: 522920

بقائی:

غزه به قبرستان کودکان تبدیل شده است

غزه به قبرستان کودکان تبدیل شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به روز جهانی کودک و کشتار کودکان غزه توسط رژیم صهیونیستی نوشت: غزه زیر بمباران‌های بی‌امان، به قبرستان کودکان تبدیل شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در روز جهانی کودک با اشاره به کشتار کودکان در غزه توسط رژیم صهیونیستی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: 19 نوامبر، روز جهانی کودک، یادآور حق همه بچه‌ها برای زندگی در صلح و امنیت است.

وی افزود: این مناسبت، فرصتی است تا درد و رنج کودکان غزه نیز دیده شود. غزه زیر بمباران‌های بی‌امان، به قبرستان کودکان تبدیل شده است.

بقائی ادامه داد: در این یک‌سال بیش از 17000 کودک فلسطینی سلاخی شده‌اند، هزاران کودک ناپدید شده، ده‌ها هزار کودک مجروح و صدها نفر بدون بیهوشی تحت جراحی‌های قطع عضو قرار گرفته‌اند، بیش از 35000 کودک یتیم شده و بسیاری نیز همه اعضای خانواده خود را از دست داده‌اند؛ نزدیک به 4000 کودک بر اثر گرسنگی جان داده‌اند و تعداد بی‌شماری نیز به علت گرسنگی، بیماری و آوارگی و کمبود مایحتاج اولیه در معرض خطر هستند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین نوشت: آنطور که گزارشگر ویژه حقوق بشر فلسطین خانم فرانچسکا آلبانیز گزارش داده است، در چند دهه اخیر سالانه صدها کودک و نوجوان فلسطینی توسط رژیم اسرائیل ربایش و به گروگان گرفته شده‌اند.

وی نوشت: کشتار و شکنجه کودکان بی‌گناه فلسطینی زخم‌های عمیقی بر وجدان بشریت ایجاد کرده و بی‌عملی و بی‌تفاوتی نهادهای صلاحیت‌دار حقوق بشری و سازمان ملل متحد به مثابه نمکی است بر این زخم عمیق و مانعی بر سر التیام آن. زمان آن فرا رسیده است که جهان به بی‌کیفرمانی مرتکبین جنایات شنیع علیه کودکان فلسطینی پایان دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top