تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/29 - 23:35
کد خبر: 522925

پایداری ملت‌های منطقه،تنهاراه مقابله با جنگ افروزی دشمن صهیونیستی

پایداری ملت‌های منطقه،تنهاراه مقابله با جنگ افروزی دشمن صهیونیستی

در دیدار وزرای خارجه ایران و سوریه، طرفین تنها راه مقابله با جنگ‌افروزی دشمن صهیونیستی را تقویت پایداری ملت‌های منطقه و فداکاری و ایستادگی رزمندگان مقاومت در میدان‌های نبرد دانستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از مهر،  بسام صباغ وزیر امور خارجه جمهوری عربی سوریه که بنا به دعوت وزیر امور خارجه کشورمان و به منظور رایزنی در مورد روابط دوجانبه و تحولات حساس منطقه به تهران سفر کرده است، ظهر امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو نمود.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه، با بررسی آخرین تحولات منطقه، از جمله شرایط حساس و خطیر کنونی در سایه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان و همچنین تشدید تجاوزهای این رژیم به سوریه، بر ضرورت همکاری دو کشور و ضرورت تداوم و تقویت رایزنی‌های سیاسی دوجانبه و چندجانبه با کشورهای اسلامی برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و کمک به مردم فلسطین و لبنان تاکید کردند.

طرفین همچنین تنها راه مقابله و توقف ماشین تجاوزگری و جنگ‌افروزی دشمن صهیونیستی را تقویت پایداری ملت‌های منطقه و فداکاری و ایستادگی رزمندگان مقاومت در میدان‌های نبرد دانستند.

عراقچی در این دیدار با اشاره به شرایط حساس و خطرناک منطقه، بار دیگر تجاوزات اخیر دشمن صهیونیستی به سوریه را به شدت محکوم کرد و افزود: اگر مقابله جدی با تهدید رژیم صهیونیستی صورت نگیرد، هیچ کشوری در منطقه از آتش جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر در امان نخواهد ماند و لذا هماهنگی و انسجام بین کشورهای منطقه برای مقابله با تهدید رژیم غاصب صهیونیستی ضروری است.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به جایگاه و نقش مهم سوریه در جبهه مقاومت علیه دشمن صهیونیستی، از توسعه روابط سوریه با کشورهای منطقه و بازگشت این کشور به سازمان‌های منطقه‌ای ابراز خرسندی کرد. رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین از اقدامات دولت و مردم سوریه در میزبانی از آوارگان لبنانی در شرایط دشوار کنونی تقدیر کرد.

وزیر خارجه سوریه نیز با ابراز خرسندی از سفر به تهران، تاکید کرد: جمهوری عربی سوریه و جمهوری اسلامی ایران، دارای روابط راهبردی و منافع مشترک هستند و با چالش‌های مشترک نیز مواجهند و این امر اهمیت رایزنی‌های مستمر و انسجام و هماهنگی بیشتر دو کشور برای مقابله با جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه را دوچندان می‌کند.

بسام صباغ همچنین از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم سوریه در دوران سخت رویارویی با تروریسم قدردانی کرد و بر موضع قوی و ثابت سوریه در حمایت از حق قانونی و مشروع ایران در دفاع از امنیت ملی و تمامیت سرزمینی خود در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه سوریه با تمجید از تحرک دیپلماتیک منطقه‌ای ایران در برهه اخیر و تلاش برای نشان دادن اقتدار ایران به دشمنان و هشدار نسبت به خطرات فزاینده رژیم صهیونیستی برای کل منطقه، اتخاذ مواضع محکومیت گسترده تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران از سوی کشورهای مختلف در منطقه و جهان را نتیجه موفقیت این دیپلماسی فعال توصیف کرد.

در این دیدار، طرفین همچنین با توجه به آخرین تحولات در روند روابط دوجانبه در حوزه‌های مختلف، به خصوص سفرهای اخیر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران به دمشق، بر تداوم سفرهای متقابل مقامات دو کشور و پیگیری توسعه و گسترش روابط در عرصه اقتصادی و تجاری و اجرای توافق‌ها و تفاهم‌های منعقده فیمابین دو کشور تاکید کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتقادات تند استاد ازغدی علیه فرقه وفاق
جزئیات ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم ۱۴۰۵ اعلام شد
محقق ایرانی روش نوینی برای درمان زخم و تولید گوشت ابداع کرد
هشدار سازمان‌های اسلامی نیجریه درباره توطئه آمریکا علیه این کشور
فروش ۲.۵ همتی دانش‌بنیان‌ها در ۱۲ دوره نمایشگاه ایران‌ساخت
قالیباف: کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و اتیوپی باید تشکیل شود
سهم واقعی بنزین در تورم ایران
کالابرگ دهک‌های اول تا سوم امروز شارژ می‌شود؟
راهکارهای نوین برای مهار آلودگی هوا با نانوتکنولوژی
انتشار مقاله استاد دانشگاه صنعتی شریف در مجله «نیچر»
موضوع کارگر و تولید ذوب آهن اصفهان برای میدری اهمیتی ندارد که شخصاً به موضوع ورود نمی‌کند!
 لزوم اصلاح ساختار بودجه به جای فشار بر قدرت خرید مردم
جبهه مقاومت رسانه‌ای در مقابل امپریالیسم خبری
هشدار به داوطلبان؛ حذف از قبولی کارشناسی ارشد با کمترین مغایرت معدل
امروز آخرین فرصت شرکت در پذیرش مستقیم دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۴
خشم آمریکا نسبت به قطعنامه سازمان ملل متحد علیه اسرائیل
زنگ خطر برای حمل‌ونقل عمومی، ۵۱ کشته و مجروح در ۷۲ ساعت
۱۳۹ عضو سازمان ملل خواستار همکاری رژیم صهیونیستی با آنروا شد
برگزاری سه جشن میلاد حضرت فاطمه (س) و یک مراسم عقد دانشجویی در کاروان‌های عمره دانشگاهیان + عکس
عرضه مدل‌های جدید چت جی پی تی برای رقابت با گوگل
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه؛ تشدید بارش‌ها در ۲۲ استان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top