تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/08/29 - 23:51
کد خبر: 522951

خاموشی های پاییزه وزیر نفت را به مجلس کشاند

خاموشی های پاییزه وزیر نفت را به مجلس کشاند

جلسه عصر امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر نفت و تمامی معاونانش برگزار شد و یکی از محورهای جلسه امروز، بحث و بررسی خاموشی های پاییزه بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بالاخره به موضوع خاموشی های پاییزه وارد شد و عصر امروز جلسه این کمیسیون با حضور وزیر نفت و تمامی معاونان وی برگزار شد.

یکی از محورهای جلسه عصر امروز کمیسیون انرژی، بحث و بررسی وضعیت تأمین سوخت نیروگاه ها و موضوع خاموشی های پاییزه بود.

عبدالحسن همتی، دبیر دوم کمیسیون انرژی مجلس در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در این خصوص گفت: وزیر نفت و تمامی معاونان ایشان در جلسه امروز کمیسیون انرژی حضور یافتند و در مورد مهمترین مسائل مربوط به نفت، گاز و سوخت زمستانی و همچنین صنعت پتروشیمی صحبت شد.

پالایشگاه ها تولید گازوئیل را افزایش دادند

وی افزود: مسئله خاموشی های پاییزه به دلیل کسری گاز تخصیصی به نیروگاه ها در شرایط ناترازی گاز زمستانی و کسری مخازن سوخت مایع نیروگاه ها بوده که در این زمینه طبق گزارش وزیر نفت، پالایشگاه ها تولیدات گازوئیل خود را افزایش داده اند.

همتی خاطرنشان کرد: برنامه اصلی وزارت نفت برای گذر از زمستان، افزایش تأمین گاز است که در این خصوص وزیر نفت گزارشی به کمیسیون انرژی مجلس ارائه داد که از راه های مختلف به افزایش تأمین گاز کشور اقدام خواهد شد.

واردات گازوئیل در دستور کار نیست؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این سوال "شورای عالی اقتصاد مجوز واردات گازوئیل را به وزارت نفت داده تا کمبود سوخت نیروگاه ها از این طریق تأمین شود، آیا برنامه ای در این زمینه در وزارت نفت وجود دارد؟"، گفت: هیچ بحث و صحبتی در خصوص برنامه واردات گازوئیل مطرح نشد و به نظر می رسد برنامه اصلی وزارت نفت، همان افزایش ظرفیت تأمین گاز است.

نمایندگان خواستار جزئیات جلوگیری از فلرسوزی شدند

همتی اذعان داشت: همچنین در جلسه امروز، از موضوعات اصلی مورد بحث، موضوع فلرسوزی بود که وزیر نفت جزئیات برنامه های خود را برای جلوگیری از فلرسوزی و جمع آوری گازهای فلر تشریح کرد.

وی افزود: مقرر شد کمیسیون انرژی، بحث کاهش فلرسوزی را به صورت جدی دنبال کند. 

سوال از وزرای نفت و نیرو؛ شاید وقتی دیگر !

دبیر دوم کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به اینکه "آیا کمیسیون انرژی طرح سوال از وزرای نفت و نیرو در خصوص چرایی اعمال خاموشی های زمستانه را دارد؟"، گفت: فعلا چیزی در برنامه کمیسیون نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top