تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/08/30 - 18:55
کد خبر: 523004

فدراسیون ناشنوایان ایران از تعلیق جهانی خارج شد

فدراسیون ناشنوایان ایران از تعلیق جهانی خارج شد

با پرداخت بدهی های فدراسیون ناشنوایان ایران به فدراسیون جهانی، ورزش ناشنوایان ایران از تعلیق خارج شد و می تواند بدون مشکل در رویدادهای بین المللی شرکت کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سمینار چهار روزه فدراسیون جهانی ناشنوایان به میزبانی شهر توکیو ژاپن و به منظور انجام هماهنگی های لازم برای المپیک ۲۰۲۵ با حضور رئیس فدراسیون ناشنوایان ایران برگزار شد.

در حاشیه این سمینار مصطفی نکولعل آزاد رئیس فدراسیون ناشنوایان ایران با «آدام کورسا» رئیس فدراسیون جهانی ناشنوایان دیدار و گفتگو کرد و با پرداخت بدهی ایران به فدراسیون جهانی، تعلیق ورزش ناشنوایان ایران لغو شد.

نکولعل آزاد در توضیح بیشتر این خبر گفت: به دنبال بدهی هایی که از حدود دو سال گذشته به فدراسیون جهانی و فدراسیون ژاپن داشتیم، ورزش ناشنوایان ایران تعلیق شده بود که توانستیم با پرداخت این بدهی ها، فدراسیون ایران را از تعلیق خارج کنیم.

رئیس فدراسیون ناشنوایان با اشاره به دیداری که با «آدام کورسا» رئیس فدراسیون جهانی ناشنوایان داشت گفت: در این دیدار پیرامون حضور کاروان ورزش ایران در بازی های المپیک تابستانی سال ۲۰۲۵ که به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد با رئیس فدراسیون جهانی گفتگو کردیم و هماهنگی های لازم برای ثبت نام کاروان ورزش ایران را هم انجام دادیم.

مصطفی نکولعل آزاد با بیان این که از فرصت حضور در سمینار جهانی برای رفع تعلیق استفاده کردیم، ادامه داد: خوشحالم که توانستیم سایه شوم تعلیق را از سر راه قهرمانان عزیز ناشنوایان برداریم و بدهی ارزی که داشتیم را پرداخت کنیم. این بهترین و شادترین خبر برای ورزشکاران ناشنوا و خانواده های آنهاست.

رئیس فدراسیون ناشنوایان تاکید کرد: با رفع تعلیق صورت گرفته، ورزش ناشنوایان ایران می تواند بدون مشکل در بازی های آسیایی که آذرماه سالجاری به میزبانی مالزی برگزار می شود شرکت کند و برای رویدادهای بین المللی آینده هم مشکلی نخواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top