تاریخ انتشار: شنبه 1403/09/03 - 14:02
کد خبر: 523204

مجوز مجلس به این افراد برای واردات خودرو

مجوز مجلس به این افراد برای واردات خودرو

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق امروز در مصوبه‌ای وزارت صمت را مکلف به صدور مجوز واردات یک دستگاه خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  رحیم زارع در توضیح جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ افزود: کمیسیون تلفیق در جلسه امروز در مصوبه ای وزارت صنعت، معدن و تجارت را مکلف کرد تا با معرفی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجوز واردات یک دستگاه خودرو برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی در قالب تسهیلات موضوع ماده ۴۵ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را صادر کند. در رابطه با سایر مشمولان، خرید خودروهای داخلی از محل تسهیلات قرض الحسنه خواهد بود.

وی اضافه کرد: کمیسیون همچنین تصویب کرد میزان یارانه دولت برای کمک‌های بلاعوض به شبکه‌های نوین آبیاری، احیا و مرمت و لایروبی قنوات با رعایت الگوی کشت، ۸۵ درصد باشد. حقوق دولتی معادن برای سال آینده نیز ۱۵ درصد تعیین شد که منابع حاصل از این موضوع در شهرستانی هزینه می‌شود که معدن در آن مستقر است. ۵۵ درصد حق انتفاع معادن یک و سوم گل گهر و چادرملو در اختیار ایمیدرو قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: با تصویب کمیسیون، شهرداری‌های سراسر کشور و وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند تا به منظور تسهیل و تسریع در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه فیبر نوری، مجوز حفاری و نصب تجهیزات در معابر شهری و معابر خارج از شهر را حداکثر ۱۵ روز بعد از دریافت تقاضای اپراتور معرفی شده، ارائه دهند.

زارع اضافه کرد: با تصویب کمیسیون، مبلغ درآمد حاصل از مصرف آب چاه‌های دارای مجوز و جریمه مربوط به برداشت آب از چاه‌های غیر مجاز برای نصب شمارشگر هوشمند برنامه‌های تعادل بخشی و آبخیزداری و اجرای طرح های افزایش بهره‌وری آب هزینه شود. درآمد حاصل از هر متر مکعب آب شهری تا مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای کاهش هدر رفت آب شهری برای سال بعد هزینه خواهد شد.

وی افزود: ۴۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای وزارتخانه‌های نیرو، راه و شهرسازی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با اولویت حوزه‌های درمان، حمایت اجتماعی و بیمه‌های تامین اجتماعی و تملک دارایی سرمایه ای هزینه می‌شود. تمامی صندوق‌های بازنشستگی نیز مکلف شدند اطلاعات صندوق و شرکت‌های تابع و وابسته به خودشان را هر سه ماه یک‌بار در سامانه جامع بودجه ثبت کنند. شرکت‌های دولتی نیز اجازه دارند تا سقف ۱۵ درصد از سرمایه‌گذاری مصوب در بودجه سنوانی را اوراق مالی اسلامی با تضمین بازپرداخت اصل و سود توسط خودشان منتشر کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ذخیره‌ سوخت مناسبی برای گذر از زمستان وجود دارد
رأی بدوی اخراج ۲ دانشجوی ساختارشکن دانشگاه شهید بهشتی صادر شد
نظارت والدین باید از کنترل‌گری فاصله داشته باشد
جدیدترین آمار تلفات حملات رژیم صهیونیستی به غزه
تصمیم جدید وزارت علوم درباره ساماندهی داده‌های دانشگاهی
۲۷ شهید و ۶۹ زخمی طی ۳ روز حمله رژیم صهیونیستی به لبنان
لغو خروج صیادان بازداشت شده هرمزگانی از امارات
آیا ارسال مبلمان از ایران به کانادا به صرفه است ؟
ناوهای آمریکایی در منطقه هیچ نقطه امنی نخواهند داشت
راهنمای آماده سازی پاورپوینت دفاع پایان نامه؛ از محتوا تا ارائه
قیمت طلا و سکه امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
پشت پرده طرح مقابله با نفوذ
وام فوری یک روزه بدون ضامن و بدون سفته در موسسه وام شاپ
آکادمی فارکس بروکر اینوسلو؛ آموزش رایگان ترید و سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی جهانی
چگونه بعد از اسباب کشی بدون استرس جعبه ها را باز کنیم؟
وقتی فرش ها به شستشوی عمیق نیاز دارند
گوشی دست‌دوم بخریم یا نه؟ ۵ نکته مهم برای دانشجوها
قیمت ترمال بریک چقدر است؟ بررسی عوامل مؤثر بر هزینه درب و پنجره ترمال بریک
اصلاح ظرفیت رشته‌های تخصصی پزشکی در دفترچه دستیاری ۱۴۰۵
چشم‌انداز بازار تجهیزات پنوماتیک در ماه‌های آینده
بازاریابی در توییتر چیست و چگونه به رشد برند کمک می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top