تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/04 - 00:32
کد خبر: 523308

همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان

 همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده صبح امروز با آرمیدا سالشیا آلیس جابانا دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه(ESCAP) در شهر بانکوک ملاقات کرد. در این ملاقات که در حاشیه نشست وزرای آسیا و اقیانوسیه برای بررسی پیشرفت‌های حاصله از اجرای اعلامیه پکن برای برابری جنسیتی صورت گرفت، دو طرف به تبادل نظر درخصوص راه‌های افزایش همکاری‌ها پرداختند.

بهروز آذر در این دیدار ضمن اشاره به تاثیرات منفی تحریم‌های ظالمانه یکجانبه و مشکلات زیست محیطی بر کیفیت زندگی زنان و کودکان در ایران، ابراز امیدواری کرد با کمک اسکاپ، برای بالا بردن تاب آوری زنان در مقابل بحران‌ها و بلایای طبیعی پروژه هایی تعریف و اجرا شود.

وی سپس به تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان و خانواده از جمله کاهش شکاف جنسیتی در امر آموزش به سه درصد پرداخت که از سوی آلیس جابانا مورد قدردانی قرار گرفت.

دبیر اجرایی اسکاپ نیز ضمن تشکر از حمایت و میزبانی کشورمان از دفتر اسکاپ در تهران، بر آمادگی مجموعه خود برای گسترش همکاری ها و تبادل تجربیات با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه مقابله با بیابان زایی و ریزگردها را تاکید کرد.

آلیس جابانا در این دیدار، علاقه و تلاش دختران و زنان جوان ایرانی به علم آموزی و گسترش فناوری‌های نوین را ستود و خواستار همکاری‌های بین المللی و انتقال تجربیات کشورمان به سایر کشورها شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (ESCAP) یکی از ۵ کمیسیون منطقه‌ای شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) است. این کمیسیون در راستای افزایش فعالیت‌های اقتصادی در آسیا و شرق دور و همچنین تقویت ارتباطات بین این منطقه و سایر مناطق جهان در سال ۱۹۴۷ بر اساس قطعنامه شورای اقتصادی اجتماعی تأسیس شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نخست‌وزیر صربستان: متعهد به توسعه روابط با ایران هستیم
قرارداد یک ساله ترکیه برای واردات گاز روسیه
اوسمار: نمی‌توان قبل از بازی قولی داد/ باکیچ در دیدار فردا حضور ندارد
استقرار ۳ نماینده ایران در هتل ویژه واشنگتن برای قرعه‌کشی جام جهانی
رصد پهپادهای مرموز در مسیر پرواز هواپیمای زلنسکی به ایرلند
شایعه استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است
ارتش آمریکا: یک کشتی را در آب‌های بین‌المللی هدف قرار دادیم
نتایج انتخابات انجمن علمی روابط بین‌الملل دانشگاه تهران اعلام شد
قائدشرف: هویت ۱۶ آذر «بی‌تفاوت نبودن» دانشجو است/ وفاق خواستار همگام‌سازی با نظام سلطه است
درخواست نماینده تهران از وزیر کشور برای رفع ضعف جدی در استانداردسازی و تبادل اطلاعات املاک
هیئت لبنانی: با اسرائیل مستقیما مذاکره نمی کنیم
ادعای تل‌آویو درباره جاسوسی یک صهیونیست برای ایران
دستور سودانی برای تحقیقات فوری درباره یک گزارش جنجالی در عراق
ماجرای تروریستی اعلام کردن انصارالله وحزب‌الله؛تکذیب یاعقب‌نشینی عراق؟
توییت | ‌وقتی عدلیه در برابر فساد تعارف می‌کند...
قدردانی عمان از میزبانی «شهر فرودگاهی امام» در بحران پرواز سلام‌ایر
دانشجو تنها برای تماشای اتفاقات به دانشگاه نمی‌آید
رزومه سازی به نفع سینمای زیرزمینی
نخستین پرتاب موشک چند بار مصرف چینی با انفجار پایان یافت
قالیباف:درهای دیپلماسی همچنان باز است
در چهل و ششمین نشست سران شورای همکاری خلیج فارس چه گذشت؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top