تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/04 - 16:55
کد خبر: 523382

سیمایی: بسیجی در قضاوت‌های سیاسی هم عدالت دارد

سیمایی: بسیجی در قضاوت‌های سیاسی هم عدالت دارد

وزیر علوم با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزش‌های معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم در نشست هم‌اندیشی بسیج اساتید که در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیج بیشتر از اینکه یک تشکیلات سازمانی باشد یک فرهنگ است، اظهار داشت: بسیجی یعنی فداکار، ایثارگر، مخلص و خدمتگزار و الگوی ما در این مسیر و ایام دفاع مقدس شهید باکری و همت بودند البته خود من به دلیل همرزم بودن با شهید کاوه را الگوی خود به عنوان یک بسیجی در خط امام می‌دیدم.

وی گفت: بهترین الگوی بسیجی در دوران معاصر شهید حاج قاسم، شهید سیدحسن‌نصرالله  هستند که در ذهن ما فداکاری، اخلاص، ایثار، تدبیر، عقلانیت، مدارا، تحمل و مهربانی را تداعی می‌کنند.

وی با اشاره به روند تاریخی شکل‌گیری حزب الله در لبنان گفت: شیعیان لبنان سال‌ها قبل اقلیت محرومی بودند که امام موسی صدر و شهید چمران به انجا رفتند که این اقلیت را از محرومیت و فقر در بیاورند. انقلاب پیروز شد و حزب‌الله لبنان شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه حزب‌الله به عنوان یک گروه با دیدگاه‌های بسیجی و اندک با فداکاری لبنان را نجات داد و سپر بلای کل کشور لبنان شد، ادامه داد: لذا سید حسن نصرالله محبوب دل همه لبنانی‌ها از همه قشر و مذهبی شد، و حتی به عنوان یک رهبر حکیم محبوب دل همه آزادگان جهان است.

سیمایی صراف در ادامه گفت: بسیج یک نظام اخلاقی دارد، به نظر من یک شکافی بین جوانان بسیجی امروز ما با بسیج نسل ما وجود دارد که لزوماً اشکالی ندارد. دانشجویان بسیجی حال حاضر نسل z بسیجیان و بسیجی‌های عصر دیجیتال هستند و با نسل ما متفاوت هستند که البته ایرادی هم ندارد که رفتار‌ها متفاوت باشد ولی ما باید این نسل را بشناسیم.

وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه ما اساتید بسیجی باید برای دانشجویان خودمان الگوی علمی و اخلاقی باشیم، گفت: بسیجیان باید در علم و فناوری و ارزش‌های معنوی هم پیشرو باشند همانطور که مقام معظم رهبری هم بر این امر تأکید فرمودند.

وی عدالت را یکی از مظاهر بسیجی دانست و گفت: بسیجیان حتی در قضاوت‌های سیاسی عدالت دارند طبق رویکرد اسلامی ما با دوستان باید مروت داشت و لذا  با دشمن با عدالت رفتار کنیم.

وزیر علوم با اشاره به حوادث اخیر در منطقه و کشتار مردم غزه گفت: ما در دانشکده‌های حقوق از منشور حقوق بشر دفاع می‌کردیم  اما امروز در عمل خجالت می‌کشیم از حقوق بشر صحبت کنیم زیرا بدیهی‌ترین حقوق در غزه در حال نقض شدن است. غرب دچار استاندارد دوگانه شده است اگر در ایران کسی بخاطر جنایت علیه مردم اعدام شود، می‌شود نقض حقوق بشر اما در فلسطین بر سر زنان و کودکان بمب میریزند و از گرسنگی، تشنگی و آوارگی به عنوان سلاح استفاده می‌کنند اما حقوق بشر لکه دار نمی‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top