تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/09/04 - 21:55
کد خبر: 523414

انفجارهای مهیب در تل‌آویو

حزب الله در پی حملات موشکی و پهپادی گسترده امروز به اهداف مهم نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی از جمله تل‌آویو پیامی به عبری با عنوان «تل آویو در مقابل بیروت» ارسال کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حزب الله از صبح امروز تاکنون، طی 40 عملیات متوالی، اهداف نظامی و اقتصادی مهم رژیم صهیونیستی در عمق فلسطین اشغالی و مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی را آماج حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی، امروز را یکی از سخت‌ترین روزها برای صهیونیستها از نظر حجم سنگین حملات موشکی حزب‌الله از ابتدای جنگ علیه لبنان توصیف و تاکید کرده بودند که که 4 میلیون اسرائیلی وارد پناهگاهها شدند.

این رسانه ها تاکید کردند امروز شاهد سنگین ترین حملات موشکی از نظر تعداد به شمال(فلسطین اشغالی) از آغاز جنگ در لبنان بودیم.

این رسانه ها افزودند که حزب الله یک کمربند امنیتی در اسرائیل(فلسطین اشغالی) به وجود آورده که تا منطقه حیفا و خلیج حیفا و منطقه هشارون در مرکز(تل آویو) امتداد می یابد.

منابع صهیونیستی از شلیک بیش از 200 تا 400 موشک از جنوب لبنان به اهداف رژیم صهیونیستی خبر داده اند.

کانال دوازدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی به ناکارامدی سامانه های پرطمطراق پدافندی این رژیم در برابر موشکهای حزب الله اذعان کرد و افزود موشکهای حزب الله به بسیاری از مناطق اصابت کرد و سامانه های دفاع هوایی در برابر آن ناکام ماندند.

موشکباران پایگاه اصلی دفاع  هوایی و موشکی اسرائیل

حزب الله اعلام کرد که امروز یکشنبه، تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق شهر الخیام برای سومین بار موشکباران کرده است.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی، شهرک صهیونیست نشین کرم بن زمرا را با موشک هدف قرار دادند.

حزب الله همچنین در عملیات دیگری، شهر اشغالی صفد را آماج موشکهای خود قرار داد.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی امروز یکشنبه، پایگاه بیریا، پایگاه اصلی دفاع هوایی و موشکی وابسته به فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی را موشکباران کردند.

حزب الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، امروز یکشنبه، پادگان دویو ارتش رژیم اشغالگر را با موشک هدف قرار دادند.

در عملیات دیگر حزب  الله، شهرک صهیونیست نشین یرؤون موشکباران شده است.

موشکباران دو شهرک صهیونیست نشین دیگر در عملیات‌های حزب الله

حزب الله اعلام کرد که طی دو عملیات دیگر، شهرک های صهیونیست نشین کفاربلوم و عمیر را موشکباران کرده است.

دو عملیات دیگر حزب الله/ شهرکهای میرون و سعسع موشکباران شد

حزب الله در دو عملیات دیگر، شهرکهای صهیونیست نشین میرون و سعسع را موشکباران کرد.

حمله موشکی حزب الله به مقر فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی

حزب الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی امروز یکشنبه در راستای دفاع از مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و دفاع از لبنان، پایگاه دادو، مقر فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی را آماج موشکهای خود قرار دادند.

اصابت موشکهای حزب الله به نهاریا در شمال فلسطین اشغالی

رسانه های رژیم صهیونیستی از اصابت موشکهای حزب الله به نهاریا در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

عملیات شماره 29 حزب الله طی امروز/ پایگاه  اطلاعات اصلی منطقه شمالی اسرائیل هدف قرار گرفت

حزب الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، امروز یکشنبه، پایگاه میشار، مقر اطلاعات اصلی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی را موشکباران کردند.

ضربات موشکی حزب الله به پادگان آموزش نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی

حزب الله اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی امروز یکشنبه، پادگان 100، پادگان آموزش نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال اییلیت هشاحر را موشکباران کردند.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که شهرک صهیونیست نشین یسودهامعلاه در عملیات رزمندگان مقاومت اسلامی موشکباران شده است.

همچنین تجمع  نظامیان صهیونیست در اطراف شهر الخیام برای چهارمین بار هدف حملات موشکی حزب الله قرار گرفته است.

اصابت موشکهای حزب الله به شهرک کفامسریک در جنوب عکا

رسانه های رژیم صهیونیستی از اصابت موشکهای حزب الله به شهرک کفامسریک در جنوب عکای اشغالی خبر دادند.

موشکباران پایگاه صنایع نظامی رژیم صهیونیستی در شمال حیفا

حزب الله اعلام کرد که پایگاه صنایع نظامی زولوفون رژیم صهیونیستی در شمال حیفای اشغالی را موشکباران کرده است.

شلیک موشکهای هدایت شونده حزب الله به نظامیان صهیونیست در غرب سایت راهب

رزمندگان حزب الله، تجمع نظامیان صهیونیست را در غرب سایت نظامی راهب در مقابل شهرک  عیتاالشعب در جنوب لبنان با موشک هدایت شونده هدف قرار دادند.

انهدام یک تانک مرکاوای دیگر/ کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان صهیونیست در حمله موشکی حزب الله

حزب الله از هدف قرار دادن یک یگان از نظامیان صهیونیست در غرب سایت نظامی راهب با موشک هدایت شونده خبر داد و افزود تمام اعضای این یگان یا کشته و یا زخمی شدند.

 حزب الله همچنین در بیانیه دیگری از انهدام یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی در شرق شهرک البیاضه با موشک هدایت شونده خبر داد و افزود سرنشینان این تانک کشته و یا زخمی شدند.

انهدام 3 تانک مرکاوا در عملیاتهای حزب الله

حزب الله اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، امشب سه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق شهرک البیاضه با موشک هدایت شونده هدف قرار داده و منهدم کردند که به هلاکت و زخمی شدن سرنشینان آن منجر شد.

دور جدید موشکباران شهرکهای صهیونیست نشین

دور جدید موشکباران مناطق و شهرکهای صهیونیست نشین در عمق الجلیل اشغالی و شهرکهای نزدیکی مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی آغاز و آژیر هشدار هم به صدا درآمده است.

پایگاه دریایی حیفا با موشکهای منحصر به فرد حزب الله هدف قرار گرفت

حزب الله اعلام کرد که پایگاه دریایی حیفا وابسته به نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی که ناوگان قایقهای موشک انداز و زیردریایی‌های رژیم را در خود جای داده و 35 کیلومتر از مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی فاصله دارد، با موشکهای منحصر به فرد هدف قرار داده است.

 انفجارهای مهیب در تل آویو در پی شلیک موشکهای حزب الله

در پی دور جدید موشکباران مناطق مختلف فلسطین اشغالی، منابع خبری از انفجارهای مهیب در تل آویو خبر  دادند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط و برنامه زمان‌بندی دریافت وام‌های دانشجویی
تقویم آزمون زبان انگلیسی پیشرفته «تولیمو» برای سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مماشات با هنجارشکنان؛ آتش بی تدبیری بر خرمن دانشگاه
جای مزدور بیگانه در دانشگاه جمهوری اسلامی ایران نیست
فیلم | تجمع دانشجویان صنعتی اصفهان در اعتراض به اهانت به پرچم ایران
عکس | حضور سعید جلیلی در مسجد دانشگاه شریف
عکس | نشست فعالان اقتصادی و اعضای اتاق اصناف و بازار با دکتر قالیباف
مقابله با قاچاق با اصلاح سازوکار سهمیه بنزین
وزرا با حضور در دانشگاه فضای گفت‌وگو را تقویت کنند
همه گزینه‌ها روی میز است
از مصاحبه با رسانه‌های معاند تا هیئت مدیره مس
اکسسوری های کاربردی که همیشه همراه شما هستند
راهنمای جامع خرید ورق گالوانیزه رنگی؛ از انواع فرمینگ تا استعلام قیمت روز در بازار آهن
مقایسه میز تحریر نئوپان، چوبی و فلزی : کدام یک واقعاً بهتر است؟
در فضای احتمال جنگ ایران و آمریکا، در بازار بزرگ تهران چه می‌گذرد؟
از «صنعت پول‌های سیاه» تا عوارض جبران‌ناپذیر جسمی و روانی
انتقاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها
رفع آسیب بدنه یخچال در اصفهان به روش تخصصی
بعد از تحریر ترکه چه باید کرد؟
ساخت ۱۷ خوابگاه جدید در ۱۶ استان برای دانشگاه‌ فرهنگیان
تشخیص دقیق فیبروز کبد با تکنولوژی الاستوگرافی؛ از فرضیه‌های آزمایشگاهی تا واقعیت‌های بالینی
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه
دانشگاه خوارزمی تا پایان اسفند ۱۴۰۴ مجازی شد
محدودیت جدید دانشجویان خواجه نصیر برای جلوگیری از تنش در دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top