تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/09/05 - 23:35
کد خبر: 523524

آلمان مذاکرات بین تروئیکای اروپایی و ایران را تأیید کرد

آلمان مذاکرات بین تروئیکای اروپایی و ایران را تأیید کرد

سخنگوی وزارت خارجه آلمان برنامه تروئیکای اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) برای مذاکره با ایران درباره «برنامه هسته‌ای و نقش منطقه‌ای این کشور» را تأیید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، «کریستین واگنر» سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه، در یک نشست خبری گفت: «من می‌توانم برگزاری دیداری در سطح مقامات و مدیران سیاسی برای گفت‌وگو درباره مسئله هسته‌ای و دیگر مسائل را تأیید کنم.»

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، او مدعی شد: «پیرامون ایران، دغدغه‌های بسیاری داریم. به‌عنوان مثال، نقش منطقه‌ای ایران و نیروهای نیابتی آن، مایه نگرانی است. البته، مسئله برنامه هسته‌ای ایران نیز مطرح است. گفت‌وگوهای آتی، درباره مشخص کردن و تصریح جایگاه طرفین خواهد بود.»

ادعای واگنر پیرامون دغدغه‌های برلین از «نیروهای نیابتی ایران» درحالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره تأکید کرده‌اند که اعضای محور مقاوت، همگی جنبش‌هایی آزادی‌بخش، ملی‌گرا و مستقل هستند و به دستور تهران اقدامی انجام نمی‌دهند، بلکه هر یک براساس منافع ملی کشور خود اقدام می‌کنند.

او درباره مکان یا زمان نشست آتی تروئیکای اروپایی و مقامات ایرانی صحبتی نکرد.

اما، پیشتر، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از برگزاری نشست معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، فرانسه، آلمان و انگلیس برای گفت‌وگو در مورد مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی در تاریخ جمعه ٩ آذر خبر داد.

بقائی روز یکشنبه و  در گفت‌وگو با خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعامل و همکاری با دیگر کشورها بر مبنای اصول عزت، حکمت و مصلحت، گفت‌وگوهای آتی با سه کشور اروپایی را در ادامه گفتگوهای انجام شده با آنها در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک توصیف کرد و گفت در این دور از گفت‌وگوها که از همان نیویورک برنامه‌ریزی شده است، طیفی از مباحث و موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع فلسطین و لبنان، و نیز موضوع هسته‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

پیش از این رسانه ژاپنی کیودو به نقل از چند منبع دیپلماتیک ایرانی اعلام کرده بود که ایران در مرحله نهایی آمادگی برای برگزاری مذاکرات هسته‌ای با آلمان،‌ فرانسه و انگلیس (تروئیکای اروپا) در ۲۹ نوامبر (نهم آذر) در ژنو سوئیس است.

این رسانه همچنین مدعی شده بود «مجید تخت روانچی» معاون وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده هسته‌ای کهنه‌کار ایران ریاست هیات دیپلماتیک ایران در مذاکرات ژنو را بر عهده خواهد داشت.

این تحولات پس از صدور قطعنامه ضدایرانی پیشنهادی تروئیکای اروپایی و آمریکا در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و واکنش عملی ایران به این اقدام خصمانه صورت می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top