تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/09/06 - 18:31
کد خبر: 523593

دیدار عراقچی با وزرای خارجه بوسنی‌و‌هرزگووین و اسلوونی

 دیدار عراقچی با وزرای خارجه بوسنی‌و‌هرزگووین و اسلوونی

وزیر امور خارجه بوسنی و هرزگووین امروز در شهر کشکایش پرتغال با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در دهمین اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال به سر می‌برد، امروز در حاشیه اجلاس با آقای علم‌الدین کناکوویچ وزیر امور خارجه بوسنی هرزگوین دیدار و در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین گفتگو کرد.

در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به تقویت تعاملات با دیگر کشورها، به ویژه کشورهای اسلامی، آمادگی ایران را برای گسترش همکاری با بوسنی هرزگوین در حوزه‌های دوجانبه و چندجانبه مورد تاکید قرار داد.

عراقچی همچنین ضمن تبیین مواضع کشورمان راجع به آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله در ارتباط با جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا، بر اهمیت بسیج جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی مردم مسلمان فلسطین و پایان دادن به تجاوزات رژیم اشغالگر علیه لبنان تاکید کرد.

همچنین سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در دهمین اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال به سر می‌برد، امروز در حاشیه این اجلاس با خانم تانیا فاجون وزیر امور خارجه اسلوونی دیدار و در مورد موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله روابط ایران و اروپا گفتگو کرد.

در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در استمرار و تقویت تعامل با دیگر کشورها، بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اصول و موازین شناخته‌ شده بین‌المللی و تلاش مشترک برای مواجهه با چالش‌های بین‌المللی تاکید کرد و تصریح نمود که تحریم و فشار نه تنها مغایر با حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، بلکه ناکار‌آمدی آن نیز اثبات شده است.

عراقچی وضعیت منطقه غرب آسیا را به دلیل ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و تجاوز آن به لبنان و دیگر کشورهای منطقه، بسیار خطرناک توصیف کرد و خواستار مسئولیت‌پذیری همه کشورها به خصوص حامیان رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت و جنگ‌افروزی اسرائیل و ممانعت از گسترش دامنه تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی شد.

وزیر امور خارجه اسلوونی نیز با اشاره به جایگاه مهم ایران در منطقه غرب آسیا و نقش آن در حراست از صلح و ثبات منطقه‌ای، بر اهمیت گسترش تلاش‌های بین‌المللی جهت جلوگیری از توسعه ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه تاکید کرد.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در شهر کشکایش به پرتغال سفر کرده است.

نشست‌های عالیرتبه ائتلاف تمدن‌های ملل متحد هر دو سال یکبار با مشارکت دبیرکل سازمان ملل متحد و مقامات عالیرتبه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی با محور "گوناگونی فرهنگ‌ها، وحدت بشریت" برای بحث و تبادل تظر پیرامون موضوعات و جالش‌های عمده جهان برگزار می‌شود.

پیام مرکزی "ائتلاف تمدن‌ها" ارتقای تفاهم و همزیستی بین فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف بشری و ترویج صلح و همزیستی بین ملت‌ها است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top