تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 09:12
کد خبر: 523637

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان

 آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان

توافق آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان از ساعت ۴ بامداد به وقت بیروت وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل از ساعت 5 و نیم به وقت تهران (4 به وقت بیروت) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر حملات خود را متوقف کردند.

همزمان با آغاز آتش‌بس، رسانه‌های لبنانی از شروع بازگشت آوارگان به مناطق جنوبی لبنان خبر دادند.

در این میان  ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که با آغاز آتش‌بس، نظامیان این رژیم در مواضع خود در داخل خاک لبنان حضور دارند و هنوز خارج نشده‌اند.

ارتش اشغالگر از آوارگان لبنانی خواست تا فعلا به سمت روستاهای جنوب لبنان حرکت نکنند. در این بیانیه ادعا شده است:‌ «این منطقه هنوز امن نیست و زمانی که شرایط امن شد به ساکنان جنوب لبنان برای بازگشت اطلاع داده خواهد شد».

همچنین نیم ساعت قبل از آغاز اجرای آتش‌بس، ارتش اشغالگر به شکل‌جنون‌وار اقدام به بمباران و گلوله‌باران مناطق مختلف لبنان از جمله ضاحیه بیروت، استان البقاع و روستاهای جنوبی لبنان کرد.

جنگنده‌های رژیم اشغالگر منطقه «الجناح» در ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کردند. در استان البقاع در شرق لبنان نیز ارتش اشغالگر اسرائیل اقدام به حمله سنگین هوایی کرد.

منابع لبنانی همچنین گزارش دادند که ارتش اشغالگر اسرائیل همزمان با عقب‌نشینی از جنوب لبنان، بیش از 200 گلوله توپخانه به سمت روستای «کفرکلا» شلیک کرد. عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از جنوب لبنان از ابتدای بامداد به تدریج آغاز شد و روزنامه یدیعوت احارانوت نوشت که انواع پرنده‌های نظامی به شکل گسترده در جنوب لبنان در رفت‌آمد بودند.

ساعاتی پیش جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل را تبریک گفت و  اعلام کرد که لبنان و اسرائیل توافق آتش‌بس را پذیرفته‌اند.

کابینه بنیامین نتانیاهو نیز شامگاه سه‌شنبه در نشستی توافق را تأیید کرد و بامداد امروز نیز نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان در بیانیه‌ای با تبریک آتش‌بس،  بر لزوم التزام اسرائیل به قطعنامه 1701 شورای امنیت تأکید کرد.

بنابراین مذاکرات آتش‌بس در لبنان با گذشت 417 روز از آغاز عملیات پشتیبانی حزب‌الله از غزه سرانجام به نتیجه رسید و طی یک ماه اخیر کشورهای فرانسه و آمریکا تمامی تلاش خود را برای بیرون کشیدن ارتش اشغالگر اسرائیل از باتلاق جنوب لبنان به کار گرفتند.

در این میان جنگ در حالی متوقف شده است که طی 50 روز تهاجم زمینی اسرائیل به جنوب لبنان، رزمندگان حزب‌الله به شکل روزانه اشغالگران را متحمل ضربات، خسارات و تلفات جانی کردند؛

به‌طوریکه روزی نبود که رسانه‌های اسرائیلی اخباری از کشته‌ها یا زخمی‌‌های این رژیم در جبهه لبنان گزارش ندهند.

همچنین این آتش‌بس در شرایطی برقرار شد که بسیاری از محافل و شخصیت‌های صهیونیستی به شکل علنی کابینه نتانیاهو را برای پذیرش آن مورد  انتقاد شدید قرار داده‌اند. به خصوص رؤسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی روز گذشته توافق آتش‌بس را «سرافکندگی برای اسرائیل» توصیف کردند.

در این راستا  رئیس شورای شهرک «المطلّه» در مصاحبه با کانال 13 اسرائیل، توافق آتش‌بس را «توافقی تحقیرآمیز و تاسف‌بار پس از تخریب 70 درصد از خانه‌های این شهرک» عنوان کرد.  رئیس شورای شهرک صهیونیست‌نشین «میتا آشر» نیز به این شبکه گفت: «اگر این توافق امضا شود، در سال‌های آینده شاهد حزب‌اللهی قدرتمندتر و سرسخت‌تر خواهیم بود و بهای آن را با خون خواهیم پرداخت».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top