تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/07 - 17:28
کد خبر: 523673

تمدید نام‌نویسی عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذر

تمدید نام‌نویسی عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذر

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از تمدید مهلت نام‌نویسی دانشگاهیان متقاضی تشرف به سرزمین وحی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطهری‌پور با اشاره به تمدید مهلت نام‌نویسی عمره دانشگاهیان تا روز دوشنبه 12 آذرماه در سایت لبیک اظهار کرد: دانشگاهیان سراسر کشور در چهار گروه پسران دانشجو، دختران دانشجو، متاهلین و اساتید می‌توانند در وبگاه لبیک نام‌نویسی کنند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: از آغاز نام‌نویسی متقاضیان تشرف به سرزمین وحی از 28 آبان تاکنون، حدود100 هزار نفر نام‌نویسی کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری‌پور گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار بود نام‌نویسی عمره دانشگاهیان تا 7 آذرماه انجام باشد اما با توجه به استقبال دانشجویان و اساتید گرانقدر دانشگاه ها و اینکه هنوز تعدادی از آن‌ها موفق به نام‌نویسی نشده اند، مهلت آن تا 12 آذرماه در وبگاه لبیک تمدید شد.

رئیس ستاد عمره و عتبات عالیات دانشگاهیان تصریح کرد: بعد از پایان زمان نام‌نویسی، مراسم قرعه‌کشی با حضور مسئولین بعثه مقام معظم رهبری،سازمان حج و زیارت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دانشگاهیان در یکی از دانشگاه های تهران برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این مرحله 4 هزار نفر از استادان و دانشجویان کشور در قالب 36 کاروان از 5 ایستگاه پروازی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
علی صابری
1403/09/07 - 20:57

با سلام
بنظرم کار درستی نکرده اید . چند میلیون نفر 14 سال پیش برای حج عمره ثبت نام کرده اند که هنوز در انتظار اعزام هستند . .چرا قبل از اعزام آنان دوباره ثبت نام انجام میدهید ؟ حتی بسیاری بعد از ثبت نام و گذشت مدت طولانی انتظار فوت کردند. لطفا نسبت به اعزام منتظران قبلی اقدام کنید و ثبت نام جدید انجام ندهید .
معرفی کسب و کارها
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top