تاریخ انتشار: جمعه 1403/09/09 - 12:26
کد خبر: 523789

آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی در ایران

آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی در ایران

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز جمعه (۹ آذر) سامانه بارشی در شرق کشور فعال است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر به همشهری گفت: «امروز (۹آذر) در مناطق خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و جنوب شرق سیستان بلوچستان بارش پراکنده و در ارتفاعات شمال شرق و البرز شرقی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.»

فریبا گودرزی افزود: «همچنین امروز (۹ آذر) با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر بارش در گلستان، مازندران و شرق اردبیل آغاز می‌شود و بارش تا اوایل هفته ادامه دارد.» ادامه فعالیت سامانه بارشی به شکل رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک، کاهش محسوس دما، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف امروز جمعه (۹ آذر) در استان های شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه شرقی هرمزگان و جنوب و شمال سیستان و بلوچستان سبب صدور هشدار زرد هواشناسی شده است.

مخاطرات این هشدار شامل اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی است.

تا یکشنبه (۱۱ آذر) خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم است. آسمان تهران صاف است و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. کاهش محسوس دما در تهران نیز مورد انتظار است. ماندگاری هوای سرد در تهران تا روز دوشنبه (۱۲ آذر) ادامه دارد. بیشینه دمای تهران امروز به ۱۲ درجه سانتی‌گراد و فردا (۱۰ آذر) به ۱۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

سردترین ایستگاه هواشناسی کشورر توچال در استان تهران با دمای ۱۱، تخت سلیمان در آذربایجان‌شرقی ۹ و هزار کانیان در استان کردستان ۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر گزارش شده‌است. گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی نیز پارسیان در استان هرمزگان با دمای ۳۴ درجه سانتی گراد اعلام شده‌است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
هدیه و عیدی خاص پرسپولیس به این بازیکنان
این جاده شمالی بعدازظهر یک طرفه می‌شود
اعلام ساعت کاری ادارات از شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
توصیه‌های آیت‌الله عاملی برای روز طبیعت
سیزده بدر/ ساعتی در دل طبیعت
سهمیه جدید مناطق کنکور در ۱۴۰۴ اعمال می شود +جزئیات
روز جمعه سامانه بارشی از این منطقه وارد می شود/ جزئیات وضع هوای کشور در روز سیزده به در
پیگیری عارف برای حل مشکلات آب این ۳ استان
واکنش مهم سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران
پیگیری وضعیت حوزه آبی اصفهان توسط پزشکیان
وقتی اسرائیل دست به دامان «مدافع شیطان» شد
آمریکا: از همه ابزارها برای اختلال در برنامه‌ پهپادی و موشکی ایران استفاده می کنیم
بارش‌های فراگیر در روز سیزده بدر/ امروز در این استان ها باران می بارد
ترافیک سنگین در این محورهای شمالی
نسخه جدید کنتیننتال GT، شاهکار جدید تیونر بزرگ ایرانی، منصوری +تصویر
فریب افکار عمومی آمریکا و تعبیر خواب ترامپ !
اعلام زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار
فیلم| طول عمر بیشتر به سبک زندگی وابسته است یا ژنتیک؟
خبر خوب| قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت
روسیه به تهدید ایران توسط آمریکا واکنش نشان داد
اروپا شمشیر را برای ترامپ از رو بست/ همه ابزارهای مقابله روی میز است
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top